A fiúknak mikortól kezd kialakulni a stílusérzéke ? Vagy lesz egyáltalán valaha ?
Félreértés ne essék , senkit nem akarok leszólni csak kicsit kétségbe vagyok esve. Általánosban még nyilván nem érdekelt hogy a legtöbb fiút az anyukája öltöztette de később reméltem hogy ez változik és elmozdulnak valamilyen irányba. Nyilván ez nem olyan kardinális kérdés de aki követ egy stílus irányzatot pl hippi vagy rocker vagy alter azok szeretik ha a párjuk is hasonlóan öltözködik. A fiúkat ez soha nem fogja túlzottan érdekelni és csak én járok rossz úton azzal ha olyat keresek aki hasonló stílusra mint én mert sok jó embert elszalasztok vagy van egy kor aminél elkezdi érdekelni őket az hogy ne Lego frizurájuk legyen és póló farmerben járjanak ? Itt most kizárólag a ruházkodásra gondolok , a testsúllyal , arccal , bőrhibákkal én is úgy vagyok hogy a belső az ami igazán számít de a stílus mégis csak olyan valami amit meg akarsz mutatni magadból , manapság meg mindenkit csak sima vagy márkajelzéses pólóban van pulcsiban látni rohangálni.
Talán csak én vagyok olyan aki túl "ritka" fiúkhoz vonzódik , vagy csak nem jártam még elég helyen ?
Tényleg bocsánat ha ilyen felszínes picsogás csak részemről az egész , kérlek mondjátok el azt is ha az , ha lehet finoman.
18 L
Valamennyire mindig meg kell felelni az általános trendnek és szépségideálnak és csak azon belül elfogadott a minimális eltérés.
Most érted ha például egy nő annyira egyedi akarna lenni hogy nem szőrtelenít az már elég lenne hogy kiverje a többségnél a biztosítékot. De ez csak egy példa a sok közül, a lányok szemében más elvárások vannak amiknek meg kell felelni.
Érdekes, hogy máskor azért kapnak ki a 14 évesek, hogy már fűvel fával csinálják...
Azt meg mégis miből gondolod, hogy a 14 éves srácoknak nem volt még szerelmük? Ugyanúgy vannak ám érzéseik, mint a hasonló korban lévő lányoknak.
Nagyon nem vagy képben a srácokkal. 18 éves korukra a többségüknek volt már kapcsolata.
Igen a te korosztályod tünete :D később már nem az elsődleges identitásképző szempont hogy valakinek például milyen a ruhája, bár a felszínesebbeknél lehetséges.
A szőrtelenítés pont a hippiségről jutott eszembe de ez csak egy példa volt arra hogy a lányok szemében majdnem ugyanannyira nem menő a hosszú haj egy fiún vagy a nem megszokott divatos ruhák. Ha kilógsz a sorból már eleve bekategorizálnak freaknek és nem nyitnak feléd annyian, ezért sem mernek sokan kilépni a komfortzónából.
Hát akkor valószínűleg legalább nálam is elmúlik majd és biztos hogy teljesen megváltoznak a szempontok addigra mire igazán felnőtt valaki. De azért olyan jó ha az is sikerül hogy ugyan az a zene , stílus , fesztiválok. De persze teljesen el tudom képzelni hogy késöbb ezek már hidegen fognak hagyni mindenkit a korosztályomból engem is beleértve.
Az meg gondolom ha nem lépnek ki a komfort zónából igazából nem baj ha nekik így jó.
Én például soha nem követtem a divatot és úgy öltözködöm, ahogy nekem kényelmes. Hajam is semmi extra, másfél havonta le van nyírva 6-os géppel az egész és kész. Póló meg ami a legkényelmesebb. Most éppen Hazbin Hoteles volt rajtam, mikor jöttem munkába és abban is megyek majd haza. :D
Ha valami ünnepélyre megyek vagy étterembe, akkor felveszek szebb ruhát, de ennyi. Általában casual póló és hosszúnadrág, az se mindig farmer, sőt, nekem az is amolyan ünnepélyesebb.
Én nekem így jó, más véleménye pedig abszolút nem érdekel.
Én ha jól emlékszem már általánostol én választottam ki mit szeretnék felvenni, akkor is ha Anyámnak nem tetszett.
Később Anyámnak nem tetszettek a zenekaros pólók, pár haveromnak meg nem tetszett hogy nem veszek fel acélbetétest, de sz.rtam bele nagy ívből. :D
Egyébként az sem érdekel, hogy ki mit mond a márkás cuccokrol, nem azért veszek Asics gél cipőt meg Adidas melegítőt hogy ezzel menőzzek, ezekben tudok kényelmesen sportolni nem pedig öltönyben és bőrcipőben.
A hajam pedig akkor se vágom le, ha mostantól minden cigány b.zizik miatta, hogy ez stílisérzék-e azt nem tudom, de nem is érdekel, így érzem jól magam :D
Az más ha valaki azért vesz kamu Louis Voutton táskát, hogy azzal menőzzön, de nem ítélek el senkit, csak mert valami egyszerű ruhát vesz fel. Az sokkal rosszabb amikor valaki műbőr dzseki hord, nem azért mert engem zavar, hanem pont Saját magával szúr ki :D
19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!