Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért van ez? Hosszú lesz,...

Miért van ez? Hosszú lesz, ezért alább írtam.

Figyelt kérdés

Ha ránézek egy lányra/nőre, amaz ijedten kezdi összehúzni az ingét/felsőjét/ dekoltázst takarni. Szóval gyorsan, szinte már idegből. Esküszöm nem a mellét nézem. Legalábbis először nem. Viszont ha még így is lenne akkor sem kéne pont csak tőlem takarni, ha már úgyis ország-világ elé tárja...

Esetleg vmi egészen másról van szó?

Lehetőleg nőktől szeretnék választ kapni, ők tudják a legjobban miért teszik ezt. Köszönöm

28f

2021. aug. 30. 19:25
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Mert vannak olyanok akik elkezdik zaklatni, bunkó mód bámulni és mivel ez sajnos berögzült ezért reflexből összehuzza
2021. aug. 30. 20:26
 12/22 anonim válasza:

„Viszont ha még így is lenne akkor sem kéne pont csak tőlem takarni, ha már úgyis ország-világ elé tárja...”

Nem vagy Te arab véletlenül? 🤔😆

Egyébként meg lehet, hogy Te azt pár sec-nek érzékeled, a valóságban meg jóval több. Teljesen más ilyenkor az idő érzékelése... Függetlenül a nemtől.

A másik ugyanilyen becsapós jelenség: tükörben megnézed magad- nyugtázod magadban, hogy nincs kint semmid, legalábbis nem kirívóan, aztán kicsit mozogsz és már le van csúszva vagy fel van kapódva a ruhád, amit pont az miatt veszel észre, hogy bámulnak. Utána persze, hogy benned van az „ideg” hogy állandóan igazítsd.

Nekem a kedvencem nyáron a spagetti pántos felső (de hamar megnyúlnak, így kell igazgatni/kötni a pántot), mert nem izzadok totál bele/szellőzik ott is. Rá lehet mondani a kialakítása miatt, hogy „kint” van, de némely „férfi” tényleg annyira nyomoronc, hogy pl igen, a vonaton is kénytelen vagyok a nyakamba felhúzni... Mert tudod, nem azzal lenne baj, hogy megnéznek, hanem azzal, hogy nem tudod milyen pszichopata fhasz bámulgat Téged- ott a félelem, ha még tudatalatti is az. De alapjában véve is, nem egy imponáló dolog az, ha azon kapod a „férfit”, hogy folyatban az adottságaidat bámulja. Egy bizonyos értékrenddel rendelkezőnél lehetne akár a világ leghelyesebb pasija- akkor se izgulnánk be rá, hogy bámul minket mint egy darab steaket.. ez az olyan fiúk tévképzete, akik otthon hentaira verik 0-24-ben a túrós pötsüket, és 0 realitás belátásuk/érzékük van a sok médiától.

2021. aug. 30. 21:47
 13/22 A kérdező kommentje:

Nem vagyok arab. Nem is tudom, honnan jött ez a gondolat.

Ja kérem, ha nem öltöznétek lengén sokmindent nem takarva pl tevepatás leggings ami ugye nem is nadrág de ez már nem fér a fejetekbe kimentek úgy utcára közben kiemeli a popót meg jó kis tevepata is ott de mit bánjátok.... AKKOR NEM NÉZNÉNEK MEG ANNYIAN

(ja hogy igazából hízeleg a sok bámulás az egótoknak? Úgy már más)

2021. aug. 31. 06:12
 14/22 anonim válasza:

Az a saját döntésed, hogy ránézel valakire ahogy az is, hogy frusztrált vagy, nem a lányok hibája, hogy mernek 2021-ben lengén öltözködni 😃

Inkább azon kellene elglndolkodni, hogy ez miért zavar valakit mert ott van a probléma nem egy leggingsen

2021. aug. 31. 14:46
 15/22 A kérdező kommentje:

2021 ben lengén?

Miért, akkor 2031-ben meztelenül fognak flangálni az utcán?

2021. aug. 31. 16:08
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy a sok visszautasítás miatti frusztráció kizárólag a pasi hibája lenne...
2021. aug. 31. 16:09
 17/22 anonim válasza:
Hogy mondd el hogy egy lúzer incel vagy anélkül hogy kimondanad
2021. aug. 31. 17:58
 18/22 A kérdező kommentje:

Megy ez sztem sértegetés nélkül is. Egyébként volt régebben több barátnőm is, annyira loosernek nem gondolom magam.

Mindenesetre a válaszod jelentettem.

2021. aug. 31. 20:22
 19/22 anonim válasza:
Oke most nagyon elszomorodtam mert jelentetted a válaszom mindjárt sírni is fogok :((
2021. aug. 31. 22:05
 20/22 anonim válasza:
Gyorsan, ijedten, "idegből" összehúzzák magukon a felsőt...Rossz hírem van: nem tetszel nekik. (Nő vagyok.)
2021. dec. 12. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!