Vannak itt olyan nők akiknek a kor csak egy szám?
Figyelt kérdés
Kifejtve arra gondolok, hogy nem ítélkeznek előre, hogy túl nagy a korkülönbség. 30F2021. aug. 28. 11:12
21/25 anonim válasza:
#3 pedig azóta sem reagált, pedig elég hosszan kifejtettem róla az álláspontomat. Csak nem igazam van? :D
2021. aug. 29. 13:16
22/25 anonim válasza:
Nekem abban az esetben nem számítana, ha életem párját látnám meg benne. Bár ennek kicsi az esélye szerintem.
2021. szept. 25. 14:57
23/25 anonim válasza:
Én ezt elmondhatom magamról. 41N
2021. szept. 25. 17:52
24/25 anonim válasza:
A kor valóban csak egy szám,nem dőlök késbe amiért elértem az 50-et. Viszont...az egyrtelmű,hogy a körülményeim,az egészségi állapotom,a külsőm nem olyan mint 20-30 éves koromban,és ez a mérvadó a mindennapjaimban. Nem a gyerekem kezét fogom hanem a szüleimet támogatom. Jók rám a huszonéves koromból maradt miniszoknyák,de nem villantok bugyit. Szívesen ugrálnék a trambulinon de mégsem teszem,inkább tekerek egyet,futok,sétálok vagy úszok.
2021. szept. 26. 11:45
25/25 anonim válasza:
24-es vagyok. Semmi bajom a korkülönbséggel ha a pasi 30 évesként elfogad ilyennek. Mert ha mégsem,csak azért,hogy megtartsam, nem fogok gyökeresen változni,esetleg megalázó helyzetbe kerülni.
2021. szept. 26. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!