Vannak itt olyan nők akiknek a kor csak egy szám?
Mint írtam, a hozzászólásod alapján elég válogatós lehetsz. A másik pedig, az egy dolog, hogy nem találsz olyan embert, aki passzolna hozzád, de ha találnál is, akkor te mit tudsz cserébe nyújtani, hogy jól is érezd magad az adott emberrel?
És azt is írtam, hogy álompasi, álomkapcsolattal nem létezik, szóval adj le egy kicsit az igényeidből, mert így aztán a kutya sem fog feléd kezdeményezni.
"Hát azért olyat találni aki külsőre és belsőre is szimpatikus, de 20-30 évvel idősebb nem túl gyakori. Nekem pl nem számít a kor, de 35 alatt is ritka aki minden szempontból passzol, nem hogy afelett már."
Nem akartam bemásolni a kommented, de úgy látszik, nem jött át részemről a lényeg, szóval megpróbálom így.
Azt írtad, hogy aki 20-30 évvel idősebb nálad, és külsőre-belsőre szimpatikus, az nálad nem túl gyakori. Aztán írtad, hogy nálad 35 év alatt is ritka, aki minden szempontból passzol.
Mit jelent nálad az, hogy minden szempontból passzol valaki? Erről beszélek, sok az elvárásod a férfiak felé, de hogy te mit tudsz nyújtani, arról sem tudunk semmit sem.
Egyébként nem írtam, hogy baj, ha egyedül halsz meg, csak ez alapján, amit írtál, szerintem magasan vannak az elvárasaid. :D
Ez igaz, és ők azok, akik a korosztályuknál sokkal érettebbek gondolják magukat, ezért egy saját apjuk korabeli pasival élik le a fiatalabb éveiket. Nevetséges. :D
Pénz beszél ott sok esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!