Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt olyan nők akiknek...

Vannak itt olyan nők akiknek a kor csak egy szám?

Figyelt kérdés
Kifejtve arra gondolok, hogy nem ítélkeznek előre, hogy túl nagy a korkülönbség. 30F

2021. aug. 28. 11:12
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Nem unatkozom, troll sem vagyok, csak miután olvastam ezt a hozzászólásodat, egy kicsit azért felröhögtem. :D
2021. aug. 28. 16:47
 12/25 anonim válasza:
Érdemi gondolatkifejtésre azért már nem futotta úgy látom, mert most nem értem mi a bajod.
2021. aug. 28. 16:48
 13/25 anonim válasza:
Amúgy tényleg nemtom mi rosszat írt, 20-30 évvel idősebbel tényleg ritka a közös hangot megtalálni. És nem mindenki olyan, hogy bárkivel képes lenne egyből összebútorozni, csak legyen már valaki.
2021. aug. 28. 16:50
 14/25 anonim válasza:

Mint írtam, a hozzászólásod alapján elég válogatós lehetsz. A másik pedig, az egy dolog, hogy nem találsz olyan embert, aki passzolna hozzád, de ha találnál is, akkor te mit tudsz cserébe nyújtani, hogy jól is érezd magad az adott emberrel?

És azt is írtam, hogy álompasi, álomkapcsolattal nem létezik, szóval adj le egy kicsit az igényeidből, mert így aztán a kutya sem fog feléd kezdeményezni.

2021. aug. 28. 16:52
 15/25 anonim válasza:
De milyen igényekről beszélsz ember? És miért fáj neked ha én olyan párt keresek akivel jól érzem magam? Ha egyedül halok meg az miért zavar téged amúgy? Meg nem az volt a kérdés, hogy én mit tudok nyújtani, ezért nem értem miért meglepő hogy ezt nem kezdtem el itt ecsetelni.
2021. aug. 28. 16:55
 16/25 anonim válasza:

"Hát azért olyat találni aki külsőre és belsőre is szimpatikus, de 20-30 évvel idősebb nem túl gyakori. Nekem pl nem számít a kor, de 35 alatt is ritka aki minden szempontból passzol, nem hogy afelett már."

Nem akartam bemásolni a kommented, de úgy látszik, nem jött át részemről a lényeg, szóval megpróbálom így.

Azt írtad, hogy aki 20-30 évvel idősebb nálad, és külsőre-belsőre szimpatikus, az nálad nem túl gyakori. Aztán írtad, hogy nálad 35 év alatt is ritka, aki minden szempontból passzol.

Mit jelent nálad az, hogy minden szempontból passzol valaki? Erről beszélek, sok az elvárásod a férfiak felé, de hogy te mit tudsz nyújtani, arról sem tudunk semmit sem.

Egyébként nem írtam, hogy baj, ha egyedül halsz meg, csak ez alapján, amit írtál, szerintem magasan vannak az elvárasaid. :D

2021. aug. 28. 17:01
 17/25 anonim válasza:
elvárásaid*
2021. aug. 28. 17:01
 18/25 anonim válasza:
9-es én közéjük tartozom, de a válasz nem. :D
2021. aug. 28. 21:17
 19/25 anonim válasza:
Ha jol nézel ki és van pénzed, akkor simán meg tudsz dugni a 20 éveseket xd. Nagyon sok apakomplexus ribizli van xd
2021. aug. 29. 06:43
 20/25 anonim válasza:

Ez igaz, és ők azok, akik a korosztályuknál sokkal érettebbek gondolják magukat, ezért egy saját apjuk korabeli pasival élik le a fiatalabb éveiket. Nevetséges. :D

Pénz beszél ott sok esetben.

2021. aug. 29. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!