Budapesti, intelligens, nőies, leszbikus vagy biszexuális bölcsészlánnyal hol tudok ismerkedni? 24/N
Aki sokszor eljönne velem teázni és hosszasan beszélgetni a közelgő őszi hónapokban, és akár vevő lenne közös túrázásokra is. Szívesen táncolnék is ezzel a kedves bölcsészlánnyal, főleg ha az élet nehézségeit, bonyolultságát olykor félretolva képes vidáman, felszabadultan létezni, és a jó dolgokra koncentrálni. Ez a belső fény, hit (akármilyen), rendkívül vonzó szerintem. Szívesen meg is ölelném ezt a bölcsészlányt, főleg, ha jó az illata. :)
Várom kommentedet vagy leveledet, kedves kb. korombeli bölcsészlány!
Úgy látom nagy a homály él a fejekben a bölcsészekkel kapcsolatban :D
Amúgy honnan jött ez a mekis dolog? Valaki avasson már be, mert én nem látom valóságalapját.
Köszönöm, 17-es, hogy levetted a vallomás terhét a vállamról.
Igaz minden szó, amit ír... :( Valójában én is ezért ismerkedek a bölcsészek körében, mások előtt kínos volna felvállalni az életstílusomat.
Elrontottuk az életünket :'(
Megyek is a Nyugati aluljáróba kéregetni, hátha pár év alatt össze tudok spórolni legalább egy lyukas sátorra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!