Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Budapesti, intelligens,...

Budapesti, intelligens, nőies, leszbikus vagy biszexuális bölcsészlánnyal hol tudok ismerkedni? 24/N

Figyelt kérdés

Aki sokszor eljönne velem teázni és hosszasan beszélgetni a közelgő őszi hónapokban, és akár vevő lenne közös túrázásokra is. Szívesen táncolnék is ezzel a kedves bölcsészlánnyal, főleg ha az élet nehézségeit, bonyolultságát olykor félretolva képes vidáman, felszabadultan létezni, és a jó dolgokra koncentrálni. Ez a belső fény, hit (akármilyen), rendkívül vonzó szerintem. Szívesen meg is ölelném ezt a bölcsészlányt, főleg, ha jó az illata. :)

Várom kommentedet vagy leveledet, kedves kb. korombeli bölcsészlány!

2021. aug. 26. 12:56
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
*dies from cringe*
2021. aug. 26. 20:21
 12/26 anonim válasza:
A McDonald's ban majd a bölcsész hallgatók nagyresze amugy is ott van
2021. aug. 27. 08:00
 13/26 anonim válasza:

Úgy látom nagy a homály él a fejekben a bölcsészekkel kapcsolatban :D

Amúgy honnan jött ez a mekis dolog? Valaki avasson már be, mert én nem látom valóságalapját.

2021. aug. 27. 12:40
 14/26 anonim válasza:
Onnan, hogy a bölcsész diplomával nem lehet elhelyezkedni és a legtöbb a Mekibe vagy ilyen helyeken köt ki.
2021. aug. 27. 13:00
 15/26 anonim válasza:
Értem, hát nálunk senki nem a Mekiben kötött ki diplomás értelmiségiként, szóval számomra elég érdekes, hogy a bölcsész szónak van egy ilyen pejoratív színezete. De mindegy is, több siker a továbbiakban Kérdező!
2021. aug. 27. 13:59
 16/26 anonim válasza:
15 szerintem te hazudsz
2021. aug. 27. 14:00
 17/26 anonim válasza:
Oké, lebuktam, itt az igazság: a Mekiben dolgozom az összes volt szaktársammal együtt 12, 24, de néha még 36 órás műszakokban is, összeesésig. Ennek ellenére a szüleimnél kell laknom, mert a fizetésemet hamburgerekben és vanília fagyiban kapom, amit a csúnya, gonosz főbérlők nem fogadnak el még egy kiadó kutyaház ellenében sem. Sanyarú a bölcsész élet.
2021. aug. 27. 14:11
 18/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm, 17-es, hogy levetted a vallomás terhét a vállamról.

Igaz minden szó, amit ír... :( Valójában én is ezért ismerkedek a bölcsészek körében, mások előtt kínos volna felvállalni az életstílusomat.

2021. aug. 27. 14:45
 19/26 anonim válasza:

Elrontottuk az életünket :'(

Megyek is a Nyugati aluljáróba kéregetni, hátha pár év alatt össze tudok spórolni legalább egy lyukas sátorra.

2021. aug. 27. 16:22
 20/26 anonim válasza:
20 éves lány vagyok, biszex, szinte minden más is stimmel, azonban az a gond, hogy nem vagyok bölcsész :(((
2021. aug. 27. 22:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!