Lányok, valaki ismerkedni?(17/f)?
Miről beszélsz?
Te mocskolod az első két válaszolót.
Na de mindegy hagyjuk is. Csak az köt bele másba, aki a saját életével nem boldog:) ez igaz az első két válaszolóra is. De hagyjad csináljanak már amit akarnak. Ha jó így nekik, csinálják. Őket minősíti. Nem kell foglalkozni velük. Szerinted ha rájuk szólsz, abbahagyják? Kétlem...
#9 voltam
12, én kérek elnézést, hogy hányok a buta, sötét, lehúzó, semmitmondó kommentektől. Egy dologba nagyon jók vagyunk, hogy lehúzzuk a másikat, ha jó valamiben, ha még gyakorolnia kell.... Nem is a mi nemzetünk lenne. Abban, igazad van, hogy lehet nekem sem így kellett volna reagálni, de nehogymar ők legyenek megsértve...
És igenis érezzék, hogy most hülyeséget írtak. Mert lehet te nem veszed magadra, de más magára veszi. Főleg ha az illető (nem a kérdezőre gondolok) mély ponton van.
Mindegy, nem ragozom, sok szerencsét nekik az életben.
11 voltam
Igen, érthető a te szemszöged is, de csak felidegesítsük magunk miattunk, ami nagyon nem éri meg. Nem kell leállni velük.
12 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!