Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt ilyen no aki bevállalná?

Van itt ilyen no aki bevállalná?

Figyelt kérdés

Elore kerek mindenkit ha nincs mit hozza tennie a temahoz a az ne irjon.Nem lesz jobb az eleted,ha pocskondiazol,engem meg csak jobban bele sulyesztesz a depresszioba.

Eggy olyan not keresek akinek nincsen parja es lenne a baratnom csak itt neten.Kb ennyibol allna,hogy beszelgetes alatt ugy viselkednenk mintha egy par lennenk.Jol esne valakinek legalabb le irnom,hogy szeretem! 34/f

2021. aug. 19. 19:12
1 2
 1/14 anonim válasza:
Nem foglak pocskondiázni, én is elég ramatyul vagyok szóval átérzem. Csak annyit akarok hozzátenni, hogy azért ha kierőlteted a másikból ezt a dolgot akkor ugyan úgy csak üres szavak lesznek. Ha spontán beszélgetsz valakivel neten és barátok lesztek az legalább olyan jó, mint amit fent leírtál és egy fokkal életszerűbb is.
2021. aug. 19. 19:46
 2/14 anonim válasza:

#1 Kieröltetés akkor lenne, ha egy oldalú dologról volna szó. Persze nem telnek meg a szavak szeretettel, de mivel mindkét fél tisztában van a másik elvárásaival, és attól függetlenül lehetnek még barátok is, szerintem korrekt.

Azért szeretlek titeket, és a felhők fölött mindíg süt a nap :)

2021. aug. 19. 20:02
 3/14 A kérdező kommentje:

De egy baratnak nem mondhatok szep szavakat.

Nallam a szep szavak szivbol jonnek,szoval nem lennenek uresek!

2021. aug. 19. 20:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Meg egy dolog.Nem akarok mar kapcsolatot,megha lenne ra esely se...de ebbol a baratsag/kapcsolat szerubol meg lehetne egy olyan,hogy ha a masik mondjuk bajba kerul,az segithetne a masiknak akar neten akar eloben is.
2021. aug. 19. 20:04
 5/14 anonim válasza:
Rengeteg elvált molett/elhízott nő van társkeresőn, 1-2-3 gyerekkel. Ha neked csak annyi igényed van, hogy nőbarátod legyen valaki náluk próbálkozz, több esélyed lesz.
2021. aug. 19. 20:06
 6/14 A kérdező kommentje:
Az a helyzet 5-oa,hogy wn nwm valogatok.Gyereke van? Molett? na es,szivesen megismernem,De sosem jon ossze semmi.Egyszer volt baratnom,es az nagyon rovid ideig tartott :( 10 eve semmi.Meg egy randi sem.
2021. aug. 19. 20:08
 7/14 anonim válasza:
4 evig eltem ilyen kapcsolatban, a vegere maga volt a pokol, nem akarod te ezt…
2021. aug. 19. 20:13
 8/14 A kérdező kommentje:
ma 20:13 Ilyen netes kapcsolatban ???
2021. aug. 19. 20:22
 9/14 anonim válasza:

Ez hasonlit a szexchathez.

Viszont az a gond, h nem tudhatod h egyaltalan nonek irsz-e meg hogy ha igen, nem veszi-e komolyan egy ido utan (de igen). Vagy te nem zugsz-bele (eselyes).

Miert nem sikerult a csajozas, ha amugy udvarlos vagy? Mi lehet a gond kerdezo? Pszichologus nem segitett kibogozni az elakadast?

2021. aug. 19. 21:07
 10/14 A kérdező kommentje:

ha így sikerülne,hogy mindketten egymásba zúgnánk,akkor a távolság úgyis megölne az egészet.En mindig,mindenkihez messze lakom.

Nem jártam sosem pszichologushoz.En mar tudom,hogy nem lesz senkim,es valami pót dolgot keresek barátnő helyett.3 vagy 4 lehetőség is akad.Ez az első,amit itt le írtam.Ez a leges legfurább(vagy minek nevezzem),mert itt nincs fizikai kontaktus!

Az meg,hogy lehet pasi irn nekem,persze elofordulhat.Vannak beteg emberek sajnos! :(

2021. aug. 20. 04:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!