Van itt ilyen no aki bevállalná?
Elore kerek mindenkit ha nincs mit hozza tennie a temahoz a az ne irjon.Nem lesz jobb az eleted,ha pocskondiazol,engem meg csak jobban bele sulyesztesz a depresszioba.
Eggy olyan not keresek akinek nincsen parja es lenne a baratnom csak itt neten.Kb ennyibol allna,hogy beszelgetes alatt ugy viselkednenk mintha egy par lennenk.Jol esne valakinek legalabb le irnom,hogy szeretem! 34/f
#1 Kieröltetés akkor lenne, ha egy oldalú dologról volna szó. Persze nem telnek meg a szavak szeretettel, de mivel mindkét fél tisztában van a másik elvárásaival, és attól függetlenül lehetnek még barátok is, szerintem korrekt.
Azért szeretlek titeket, és a felhők fölött mindíg süt a nap :)
De egy baratnak nem mondhatok szep szavakat.
Nallam a szep szavak szivbol jonnek,szoval nem lennenek uresek!
Ez hasonlit a szexchathez.
Viszont az a gond, h nem tudhatod h egyaltalan nonek irsz-e meg hogy ha igen, nem veszi-e komolyan egy ido utan (de igen). Vagy te nem zugsz-bele (eselyes).
Miert nem sikerult a csajozas, ha amugy udvarlos vagy? Mi lehet a gond kerdezo? Pszichologus nem segitett kibogozni az elakadast?
ha így sikerülne,hogy mindketten egymásba zúgnánk,akkor a távolság úgyis megölne az egészet.En mindig,mindenkihez messze lakom.
Nem jártam sosem pszichologushoz.En mar tudom,hogy nem lesz senkim,es valami pót dolgot keresek barátnő helyett.3 vagy 4 lehetőség is akad.Ez az első,amit itt le írtam.Ez a leges legfurább(vagy minek nevezzem),mert itt nincs fizikai kontaktus!
Az meg,hogy lehet pasi irn nekem,persze elofordulhat.Vannak beteg emberek sajnos! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!