Komoly kapcsolatra van esélyem ezen az oldalon?
Egyik nagyszülőmmel élek. Mindig mondja, hogy keressek már valakit, mert ő sem lesz örökre!
Úgyhogy, adok egy esélyt a dolognak, hogy végre felnőjek és külön életem legyen!
30 éves leszek jövőre. Szeretek sportolni, túrázni, jókat enni - inni(különleges alkalmakkor!).
Házias vagyok! Tudok sütni - főzni!
180 cm körüli magas vagyok, 82 kg.
Egyszerű melósember vagyok.
Kíváncsi vagyok nagyon!😊
nem számít milyen vgay. Létezel élsz kellesz
Csak te is ezt hidd
Szomorú vagyok a rengeteg kötekedő, rosszindulatú válasz láttán...
Mondjuk, mit is vártam volna...? Azt, hogy találok egy normális nőt, akinek nem az számít, hogy egy férfinak mije van, hanem az, hogy kicsoda és milyen ember...?
Szüleim, nagyszüleim, dédnagyszüleim a nulláról közösen építkeztek! Nem az számított nekik, hogy legyen a férfinak háza, autója! Hanem az, hogy a férfi milyen ember!
Úgy gondolom, nincs annál szebb dolog, mint amikor két fiatal közösen kezdi el a jövőjét építeni!
Apám 26 éves volt, mikor anyámmal összejöttek és még 4 évig a nagymamámmal éltek a házában! Közben jött a legidősebb nővérem is! Mégsem volt "ciki", mint manapság...
Ismerek ilyen párokat, de egy kezemen meg tudom számolni, hány ilyen nőt ismerek, aki úgy házasodott össze a férfival, hogy egészen addig a szüleivel élt...
A mai nőknek - tisztelet a kivételnek - csak az számít, hogy a pasinak legyen háza, autója, neki meg a lábát kelljen széttennie... Szül egy - vagy több gyereket a pasasnak, és máris megvan alapozva az élete!
Elvárások vannak a férfi iránt, de a legtöbb nő csak a pi...báját adja bele a kapcsolatba a házért cserébe...
Inkább maradok egyedül, minthogy ilyen nőkkel jöjjek össze!
Amúgy, megszívtátok, mert egy kertes házban élek egyedül! Csak kíváncsi voltam, találok e olyan nőt, akinek tényleg én kellek, nem az ingatlanom... Bevallom, meglepődtem, mert azt hittem, legalább 4 - 5 igazi nő levelére számíthatok!
Egyetlen privátot kaptam! De, ez az egy nő többet ér, mint az összes ide kommentelő haszonleső, rosszindulatú nőszemély! Persze, a férfiakról is elmondhatom ugyanezt...
Undorítóak vagytok mindnyájan, mennyi gonoszság meg rosszindulat van bennetek! Ilyenkor arra gondolok, nem baj, hogy a magyar nem szaporodik, hanem tovább fogy...
Elég is volt a gyakori kérdések társkereső rovatából! Puszi nektek!😎
rám nem.
Egyébként a válaszolónak: ezzel megvilágosítottad, hogy miért kerülnek el épeszű emberek. Romboló vagy másokra és magadra nézve is.
Tudom, hogy ez az oldal tele van megkeseredett, gonosz emberekkel, akik minden nap azt figyelik, kibe köthetnek bele...
Igen, igazad van! Nem foglalkozom velük!, Felesleges...
Igazából sajnálom őket, hogy ez a legnagyobb örömük,hogy másokat bántanak...
Egyébként, az az egy nő is eltűnt, aki privátot írt...
Mindegy... Sajnos, elkövettem azt a hibát, hogy pozitívan álltam hozzá az itteni ismerkedéshez...
Sokat elárulnak a mai - főleg női - társadalomról a reakciók... 🙂
Nem rólad van szó! Egy másik hölgy írt, hogy szeretne megismerni!
Aztán egy levélváltás után eltűnt...😅
Neked köszönöm a véleményed! Megfogadom a tanácsod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!