Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Komoly kapcsolatra van esélyem...

Komoly kapcsolatra van esélyem ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Egyik nagyszülőmmel élek. Mindig mondja, hogy keressek már valakit, mert ő sem lesz örökre!

Úgyhogy, adok egy esélyt a dolognak, hogy végre felnőjek és külön életem legyen!

30 éves leszek jövőre. Szeretek sportolni, túrázni, jókat enni - inni(különleges alkalmakkor!).

Házias vagyok! Tudok sütni - főzni!

180 cm körüli magas vagyok, 82 kg.

Egyszerű melósember vagyok.

Kíváncsi vagyok nagyon!😊

2021. aug. 16. 10:57
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

Összegezzük! Tehát, titeket csak az érdekel, hogy mim van!

Az senkit nem érdekel, hogy milyen ember vagyok, hogy nézek ki...

Értem... A szüleim házasság után, egy gyerekkel, anno 4 évig a nagymamámmal éltek, mégsem volt ciki..

Úgy érzem, jobb is, ha egyedül maradok. Ennyi rosszindulatra nincs szükségem...

2021. aug. 16. 14:56
 22/50 anonim válasza:
Én írtam neked hogy kíváncsi vagyok ,hogy nézzel ki ,azóta is várom a képet..
2021. aug. 16. 15:00
 23/50 anonim válasza:

Ja, ez egy nőellenes kamu szösszenet volt, így már értem.

Nem, a harmincas nők nem csak az anyagi helyzetedet nézik, de megnézik azt is. Ez fordítva is igaz, hosszútávon nem lehet mit kezdeni olyan nővel, akinek se egzisztenciája, se motivációja a javulásra. Mire az ember betölti a harmincat, már legyen legalább karriere és egy albérlete.

Lehet élni a putriban, utcán, más nyakán is, csak manapság már nőttek az igények.

Szóval mozdulj ki a kényelmesből, élj egyedül és tanuld meg ellátni magad és ha felnőttél, akkor gondolkodj a párkapcsolaton.

2021. aug. 16. 16:23
 24/50 A kérdező kommentje:

Oké... Bezzeg, ha nő lennék ugyanezekkel a paraméterekkel, akkor már tömegével özönlenének a nyálcsorgató privátok... Akkor nem zavarna senkit sem, hogy 30 évesen otthon élek még...

Ma is megérte fellátogatni erre az oldalra...😂

2021. aug. 16. 16:53
 25/50 anonim válasza:
Ne foglalkozz senkivel kérdező, cuki vagy , megfogod találni a társad,de ne itt keresd , a gyk az arctalan emberek gyüjtőhelye, itt mindenki lehet kemény,vagány,okos,szép ,annak adja ki mindenki magát akinek csak akarja. Személyes kapcsatot akarj ki alakítani ne netest.
2021. aug. 16. 16:57
 26/50 anonim válasza:
Nem jött be a gyűlöletkeltés, két hét múlva suli!
2021. aug. 16. 16:57
 27/50 anonim válasza:
Ezt kinek szántad?
2021. aug. 16. 16:59
 28/50 A kérdező kommentje:

Köszönöm, huszonhatos!🙂

Milyen gyűlöletkeltés? Mire gondolsz?

2021. aug. 16. 17:01
 29/50 anonim válasza:
Most már érted, miért kívántunk sok sikert meg szerencsét? Írtam már ki én is hasonló kérdést... 😆
2021. aug. 16. 17:07
 30/50 anonim válasza:
De nem vagy nő.
2021. aug. 16. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!