Ilyen csaj van itt?
Figyelt kérdés
Olyan not keresek aki hozzam költözne külföldre.Sose nem kell dolgozz többet és szeretve leszel amíg élünk mi ketten ezen a földön.Nem olyan not keresek aki lehuz!Az olyat egyből felismerem.Egy olyan nőt aki szenvedett mar eleget és mostmar jól élne! Legyel 29-40 kozt lehetoleg es legyen legalabb minimum vallig ero hajad.De minnel hosszabb annál jobb!2021. aug. 14. 23:05
1/40 anonim válasza:
Az ilyen kérdések láttán elborzadok, hogy ilyen emberek élnek köztünk...
2021. aug. 14. 23:16
2/40 anonim válasza:
Sosem kell dolgoznia,de nem olyan nőt keresel aki lehúz:D Amúgy biztos találsz ilyet akkor is ha nem is keresed.
2021. aug. 14. 23:23
3/40 anonim válasza:
Gondolom kvazimodohoz van szerencsénk, ha még a pénzeddel sem tudsz nőt találni...
2021. aug. 14. 23:26
4/40 anonim válasza:
Micsodaa xdddd
2021. aug. 14. 23:28
5/40 anonim válasza:
Jót nevettem így este, köszönöm. :)
2021. aug. 14. 23:28
6/40 A kérdező kommentje:
Átlagos vagyok külsőre!!
2021. aug. 15. 00:08
7/40 A kérdező kommentje:
tegnap 23:16
Fejtsd ki bővebben,hogy mi a bajod?
2021. aug. 15. 00:10
8/40 anonim válasza:
Akkor menj,ismerkedj. Csak a legalja nők fognak ilyenre jelentkezni, akit nem hogy szeretni nem fogsz, megérinteni se(gusztusból)
Soha nem jelentkeznék egy ilyenre,pedig nem vagyok egy bomba csaj.
2021. aug. 15. 00:11
9/40 anonim válasza:
Mesélnél magadról? :)
2021. aug. 15. 00:14
10/40 A kérdező kommentje:
ma 00:14 Dolgozom 14 éve.Egyszer volt barátnőm de nagyon könnyűvérű volt és szakítottam vele.Ennek mar vagy 7 éve.Sajnalom,hogy eggyes emberek le ragadnak az anyagi dolgoknál a kérdésemben.En a munkahelyemen láttam mar olyan nőt akit konkrétan nap mint nap szidtak.Csúnyán beszeltek vele.Nem volt hova mennie,mert nem volt ügyes mint mások.Fel ment bennem a pumpa! Azt mondtam magamban ha ez a no a barátnőm lenne,nem hagynám,hogy ilyen helyen dolgozzon!Inkább 2 műszakot vállalok de nem hagynám,hogy így beszeljenek vele a szaros munka miatt! Kulsore szerintem atlagos vagyok.Bar volt mar csaj oda ertem,hogy folyamatosan engem bamult es beprobalkozott.De volt olyan is aki,konkretan rondanak tartott.Ez van
2021. aug. 15. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!