Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Honnan tudom hogy érdeklem e...

Honnan tudom hogy érdeklem e a srácot, vagy nem ?

Figyelt kérdés
Szoktunk beszélgetni messengeren tegnap el mentem abba a városba ahol ő lakik, mert volt ott valami dolgom és életemben először jártam ott, és mikor vissza akartam menni rossz buszmegállohoz mentem és ugye a segítségét kértem hogy honnan megy vissza az a busz és egyből vissza írt és le írta hogy honnan megy és mikor. Hogy kelthettem fel egy srác érdeklődését beszélgetésen keresztül mit irhatnék neki ami felkelti az érdeklődését?

2021. aug. 11. 13:33
 1/3 anonim válasza:
Szerintem ne csak beszélgessetek, hanem találkozzatok. Ha neki nincs dolga felétek, akkor legyen neked arrafelé, amerre ő lakik, és mondd meg neki, hogy akár el is kísérhetne, ha ráér, vagy valami hasonló, és remélhetőleg venni fogja a lapot. Vagy akár egyszerűen meg is kérdezheted, hogy mivel neked szimpatikus, benne lenne-e egy randiban.
2021. aug. 11. 13:39
 2/3 anonim válasza:

Ha téged megkérdez valaki,hogy randiznál e vele, és nem tetszik, megölöd?

A válasz: nem

Az élet megy tovább

ugyan ez a női oldal, ha megkérdezed, hogy lenne kedve e valami közös programhoz, és a válasza nem lesz, akkor nem jössz be neki.

És az élet: Megy tovább

Lehet félénkebb, és nem akar kezdeményezni,amíg nem adsz neki jelet.

Inkább add meg a kezdőlöketet te, mint hogy rágódj a témán.

Ha nem randizna veled, legalább tovább tudsz lépni, ha pedig elmegy veled, akkor ott a happyend.

Mindkettő pozitív

2021. aug. 11. 13:52
 3/3 anonim válasza:

Interneten nem tudja megfogni a női valód. Ez van :)

Külső megfog a belső megtart. neten még videó csetben sem jönnek elő azok amitől a férfi ember belehabarodik egy nőbe. Beszélgetések tudnak hamis vonzalmat kelteni ameddig nincs találkozás, plusz a neten máshogy viselkedik mindenki.

Élőben látja a szemed ahogy csillog, ha van kémia akkor fog az menni még ha béna is csak annyira "szaladj" hogy el tudjon érni :)

Nyilván beszélgetni kell vele erről arról. Kikéred a véleményét. Ha az istennek se áll kötélnek akkor kell egy indokot találni amiért találkoznotok kell valamiben segítsen. Vagy nem akarsz unatkozni, és egy értelmes emberrel szeretnél beszélgetni.

Nem érted a matekot, törit, tanuljatok együtt hátha könnyebb. Nyelvet gyakorolni, aztán hátha alakul valami :)

Ha még mindig semmi akkor itt ott finoman megérinted a vállát kezét egy poénnál, vagy mikor mesélsz neki valamit, kérdezel valamit...

Ezek egy fajta bizalmat ébresztenek... stb stb :)

Vagy durr bele kerek perec megmondod hogy neked bejön. :)

Ez mondjuk már elég rámenős.

Vagy elengeded.

Ezek a lehetőségeid :)

2021. aug. 11. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!