Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdeklem már a srácot?
Igen, sajnos az online ismerkedésben benne van, hogy ha sokáig online történik kifogynak a fiúk a témákból és átmegy "hogy vagy"-ba. Fontos, hogy te is írj rá, mert ha csak ő ír, az 1 irányú és a férfiak beletudnak fásulni!
Szóval, ha nem ír nem azért ír, mert elege lett, hanem olyan "nem látom az alagút végét" és bealszik. Fel kell ráznod az elálmosodásból, és nem várhatod a sült galambot. Neked is tenned kell a kapcsolatért. :) Ez ilyen.
Szóval vegyél egy nagy levegőt és ÍRJ! Rossz úgy se sűlhet ki belőle. Amúgy nyugodtan írj meg neki, hogy "Szia! Hogy vagy, hogy telt az elúlt napjaid? Várom már az augusztust, hogy tudjunk személyesen is beszélgetni!"
Én egy ilyen üzenetnek nagyon örülnék. :) Éreztetni, hogy ő is akar találkozni és nem csak én vágyom rá. :) Szóval ha gondolod, ez copy-pastolhatod is.
Én is hasonló cipőben járok :D
Csak nekünk még idő különbség is van, ezért csak este tudunk beszélni, és nem sokat :/
Egyébként én pl megkérdeztem, hogy ‘akkor te most kifogytál a témából?’ és akkor rájött, hogy egy kicsit elhanyagolt. Azóta pedig többször keres :)
Ha meg csak snapchaten beszéltek, lehet hogy jobb lenne máshol inkább azt alapból nem arra találták ki, de ha nektek úgy jobb akkor persze maradjon
17L
Ja igen, az lemaradt hogy általában én dobok fel témákat, nem pedig ő. Nem durvának szántam, inkább ironikusnak. Mindketten nevettünk egy sort :D
8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!