Kicsit fura kérdés lesz ez, de?
Hol találhatok kedves, stréber, szelíd huszonéves fiúkat ismerkedés céljából? Nekem az ilyen típus jön be, de a korosztályomban nagyon nehéz találni. Mindenki vagy tipikus rosszfiús, vagy/és ezzel együtt komolytalan. Ha pedig nagy nehezen találok ilyen srácot, akkor nagyon félénk és sajnos nem mer kezdeményezni nálam. Rólam tudni kell, hogy én sem az a határozott típus vagyok, hanem inkább a csendes szürke könyvmoly kisegér, és nagyon tudnék egy hasonló srácot értékelni.
21/N
Engem jól jellemez a leírásod, egyedül félénk nem vagyok, viszont én is sokkal jobban értékelem az ártatlanabbnak tűnő intellektuális lányokat, mint a bulizós extrovertáltakat. Szívesebben járok kulturális programokra, beszélgetek mélyeket, és vágyom egy olyan társra, akivel ketten felépíthetjük a saját kis világunkat.
Mit tanulsz az egyetemen?
A "hol"-ra pedig a válasz a kommentem alatt található privát üzenet gomb! :)
24F
Én szerintem ilyen vagyok, bár nem tudom a stréber pontosan mit takar, mert már nem sokáig fogok tanulni. Elég félénk vagyok, de ez inkább csak abban nyilvánul meg, hogy eléggé lassú vagyok kezdeményezés terén mert szerintem sokkal lényegesebb hogy mint barátok kijöjjünk először, de nagyon sok nő elkönyveli nem akarok semmit meg hasonlók ha nem akarok randizni egy pár nap után.
21/F
Én megfelelek a kritériumiadnak, talán a stréber kifejezést nem tudnám 100%-ra mondani magamra.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!