Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kicsit fura kérdés lesz ez, de?

Kicsit fura kérdés lesz ez, de?

Figyelt kérdés

Hol találhatok kedves, stréber, szelíd huszonéves fiúkat ismerkedés céljából? Nekem az ilyen típus jön be, de a korosztályomban nagyon nehéz találni. Mindenki vagy tipikus rosszfiús, vagy/és ezzel együtt komolytalan. Ha pedig nagy nehezen találok ilyen srácot, akkor nagyon félénk és sajnos nem mer kezdeményezni nálam. Rólam tudni kell, hogy én sem az a határozott típus vagyok, hanem inkább a csendes szürke könyvmoly kisegér, és nagyon tudnék egy hasonló srácot értékelni.

21/N

2021. aug. 10. 16:15
1 2
 11/19 anonim válasza:
Én meg látom,hogy a rosszfiú barátaim hogyan változtak meg a barátnőjük hatására:) És saját magamon is tapasztaltam mar. 31/F
2021. aug. 10. 17:03
 12/19 Odüsszeusz92 válasza:
Mindhárom vagyok 90%-ban. 28F
2021. aug. 10. 17:06
 13/19 anonim válasza:
Az a baj hogy vissza se ir
2021. aug. 10. 17:43
 14/19 anonim válasza:
Nem fura, én is hasonló vagyok. Szerencsére reál szakra járok lányként. Az egyetemen rengeteg matematikust, fizikust, informatikust és mérnököt ismerek meg. Csak úgy hemzsegnek itt a huszonéves okos fiúk. 😂😅
2021. aug. 10. 18:45
 15/19 anonim válasza:

Engem jól jellemez a leírásod, egyedül félénk nem vagyok, viszont én is sokkal jobban értékelem az ártatlanabbnak tűnő intellektuális lányokat, mint a bulizós extrovertáltakat. Szívesebben járok kulturális programokra, beszélgetek mélyeket, és vágyom egy olyan társra, akivel ketten felépíthetjük a saját kis világunkat.

Mit tanulsz az egyetemen?

A "hol"-ra pedig a válasz a kommentem alatt található privát üzenet gomb! :)

24F

2021. aug. 10. 21:45
 16/19 anonim válasza:
Amúgy aki stréber, az nem biztos, hogy intelligens is. Szerintem kicsit aggályos a megadott kulcsszavak között az "intelligencia" szó.
2021. aug. 10. 21:50
 17/19 anonim válasza:

Én szerintem ilyen vagyok, bár nem tudom a stréber pontosan mit takar, mert már nem sokáig fogok tanulni. Elég félénk vagyok, de ez inkább csak abban nyilvánul meg, hogy eléggé lassú vagyok kezdeményezés terén mert szerintem sokkal lényegesebb hogy mint barátok kijöjjünk először, de nagyon sok nő elkönyveli nem akarok semmit meg hasonlók ha nem akarok randizni egy pár nap után.

21/F

2021. aug. 11. 01:35
 18/19 anonim válasza:

Én megfelelek a kritériumiadnak, talán a stréber kifejezést nem tudnám 100%-ra mondani magamra.

23/F

2021. aug. 11. 02:21
 19/19 anonim válasza:
Azt a betyár mindenit de tapasztalt lehetsz 21 évesen🤣
2021. aug. 11. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!