Csajok! Lenne kedve valakinek ismerkedni egy egyedülálló 34 éves pasival aki gépjárművel is rendelkezik? Nem kell, hogy manöken legyél, de 130 kiló se.
- Van jogsid?
Kérdező: Van.
- Kajakra?
Kérdező: Nem, személygépjárműre.
:D
Bár én férfi vagyok, de ez a szöveg még nekem is cikinek hat :D
Azt mondom ezt írod 18 évesen, lelked rajta. De 34 évesen ennyi az összvissz erényed, hogy gépjárművel rendelkezel? :D Én mondjuk leírtam volna a leírásba, hogy miért lenne érdemes írnia neked egyáltalán bárkinek. Mert attól, hogy neked van gépjárműved nem hiszem hogy kapós leszel :D Dehát a Casanova te vagy, így biztos tudod hogyan kell ezt.
Nem értem egyes emberek szemét miért szúrja, hogy valakinek autója van.
Nem Ferrarit írtam.
19 ezt mondom én is.
Nem tudom mi ez a nagy kiakadás.
18
2021-ben szerinted kinek nincs autója? Ezért írtam, ez az összvissz erényed? Mert ez egy nagy 0. Ha valakit meg akarsz ismerni akkor az erényeidről illik rizsázni, hogy mivel vagy több mint más, miért érdemesebb veled beszélgetni mint mással. Az hogy autód van az nem erény. Van pár millió magyar férfi melletted akinek szintén van autója.
Ha azt írná egy csaj hogy 34 éves és van telefonja azt te erénynek fognád fel? Nem hinném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!