Találhatok lányt vagy adjam fel?
Én 21 éves fiatalember vagyok és jóformán bemutatkozni sem tudok de megpróbálom.
Régebben megnyertem a Szeszélyes Domb futást.
Vadásztam fácánra, nyúlra, csirkére.
Őszintén én már teljes mértékben teljesítettem a társkeresést de mégsem lett társam.
Egy lány volt 4 hónapig a társam azután ez a kapcsolat a távolság miatt nem folytatódott.
Az én elvem a minél több csók és a hosszú távú együttlét volt.
Találhatsz!
De néhány dolgot érdemes lehet optimizálni.
A társkeresés alapvetöen egy szociális tevékenység, így minél jobbak a szociális készségeid, annál jobb esélyekkel indulsz. Úgy tünik, neked nem ez az erösséged("jóformán bemutatkozni sem tudok"). A jó hír, hogy ez fejlesztetö, egyszerüen gyakorlás kérdése.
> Őszintén én már teljes mértékben teljesítettem a társkeresést de mégsem lett társam
Egyrészt ebben tévedsz: ha nem lett társad, akkor nem 'teljesítetted a társkeresést'.
Másrészt a társkeresés nem egy checklist, amin ha kipipálod a pontokat, akkor lesz egy társad.
Kitartás, menni fog, csak próbálkozz sokat.
A csirkére vadaszni azért nem olyan nagy dicsőség asszem :D
Meg a fácán meg a nyúl se olyan nagy fenevaxak :D
De jópofa a bemutatkozásod, csak az érződik belőle hogy nem tudod hogy kell nőre "vadászni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!