Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért csinálják ezt azok a...

Miért csinálják ezt azok a lányok/nők akik csúnyának mondják magukat?

Figyelt kérdés

Azt mondja itt pár hölgy,hogy sose kelettek senkinek sem.Meg a kover igenyteleneknek sem.Ezt elhiszi valaki?

Ha en ra irok egy ilyen nore átlagos külsővel,akkor miert nem akar ismerkedni? csak hajtogatja,hogy o csúnya! En a csillagokat is lehoznam neki ha hajlando lenne ismerkedni,de egyszeruen eltunnek,vagy hulyesegeket csacsognak.Par het mulva meg uj kerdest ir ki...Arrol,hogy nem kellett senkinek.Hat nem fura ?

2021. aug. 6. 20:58
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Ne haragudj meg! De ez úgy hangzott mint ha, azért szeretnél ilyen nőt, mert egy átlagos/jó nőnél nem lenne esélyed, ezért kell a szamár, mert annak tõk mindegy milyen, csak legyen. Vagy tévedek?
2021. aug. 6. 21:44
 12/26 A kérdező kommentje:
Tevedsz.Ez egy erzes.Eleinte ugy indult,hogy azok a nok aki csunyanak mondtak magukat,azokrol kiderult,hogy nagyon kedvesek.Es aki meg kepet is kuldott,az nekem mind tetszett...Szoval nekem tetszenek,es en nem bantom oket,mint azok akikrol meselnek.Sokan irtak,hogy mar az iskolaban szekaltak oket :(
2021. aug. 6. 21:46
 13/26 anonim válasza:
Mélyen szégyellem, hogy ilyet feltételeztem rólad. Bocsánat!! Köszi, hogy kijavítottál! Szívemből kívánom, hogy találj rá a nagy Őre. Bárhol is legyen. :)
2021. aug. 6. 21:53
 14/26 A kérdező kommentje:
Kosoznom,aranyos vagy! Volt mar ra pelda,hogy majdnem osszejott.A vegen megse.Szoval nem lehetetlen olyan not talalnom amilyen a kerdesemben van.Csak akarnia kell neki is,ismerkedni.
2021. aug. 6. 21:58
 15/26 anonim válasza:
Köszönöm a kedves szavakat. Te nagy cukipofa vagy :3 :D
2021. aug. 6. 22:07
 16/26 A kérdező kommentje:
tegnap 22:07 Kedvellek!! :-)
2021. aug. 7. 04:31
 17/26 anonim válasza:
Én is, ne aggódj :)
2021. aug. 7. 09:26
 18/26 anonim válasza:
szintén ismerkedtem volna hasonló nővel viszont én már feladtam,remélem neked sikerül.
2021. aug. 7. 14:55
 19/26 anonim válasza:

#18. Én nem adnám fel a helyedben. Mindig van váratlan bökkenő, csak figyelni kell. Lesz még esélyed, hidd el!

#17, 15...stb voltam

2021. aug. 7. 14:59
 20/26 anonim válasza:
Mert olyan bénák, hogy túlságosan félnek a párkapcsolattól, túl nagy az önbizalomhiányuk ahhoz is, hogy leálljanak beszélgetni bárkivel. Lehetne barátjuk, lenne jelentkező bármelyik csajnak szinte, csak vagy iszonyat vak, vagy nagyon béna. De ezt sem fogják tudni beismerni, mint a többi végtelen dolgot, mert túl fájdalmas a valóság.
2021. aug. 7. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!