Csak szerintem felháborító, hogy létezik az onlineallas.hu, átverésre épülő munkahely?
Figyelt kérdés
Lényege: valamilyen társkeresőn beépített ügynökök vannak, akik nőknek adják ki magukat és akik a karakterre ráírnak elkezdődik egy beszélgetés és a munkavállaló feladata nem más, minthogy fenntartsa azt. Nyilván nem csak nők írogatnak. Ja igen, több ember írhat vissza valakinek. Ezt naplózással oldják meg, ki van jegyzetelve a leírtak adatai(és amit ír az ügyfélnek). Egy chat operátornak kb. 5 perce van írni vkinek különben átdobja a következőnek. És a társkereső oldal, amire be van építve fizetős. Tehát pénzért fizetnek. Én ezt nőként is borzasztóan undorítónak és felháborítónak tartom. Mit gondoltok? Nem kéne beszüntetni?2021. aug. 6. 17:26
1/10 anonim válasza:
Szerintem is elég gusztustalan.
2021. aug. 6. 17:28
2/10 anonim válasza:
ennek mi értelme van? mire kellenek mások adatai? undorító am
2021. aug. 6. 18:01
3/10 A kérdező kommentje:
Nem az adatok a lényeg, hanem a pénz, hisz az ügyfelek fizetnek az üzenetküldésért vhogyan.
2021. aug. 6. 18:06
4/10 anonim válasza:
érdekelne ez a munka. valaki dolgozik náluk? tapasztalat?
2021. aug. 6. 18:10
5/10 Barnabas333 válasza:
Elmondom, hogy van olyan oldal ahol egy program beszélget a férfiakkal és egy db nő nincs rajta. És még a playáruházból is letölthető ez a kamu társkereső oldal. Magyar programozók is hozzászóltak, hogy felháborító...
2021. aug. 6. 19:47
6/10 anonim válasza:
Nekem ez az oldal nem töltődik be.
2021. aug. 6. 20:00
7/10 A kérdező kommentje:
Google-be írd be így
2021. aug. 6. 23:47
8/10 anonim válasza:
Igen, ez gusztustalan, etikátlan.
De ha valakinek van egy csöpp esze, nem fizet ezért, egyből le lehet ezt vágni, miről van szó.
2021. aug. 7. 08:19
9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem kár lenne hibáztatni valakit azért, mert nem elég okos. De szerintem itt a mentális egészség is fontos szempont, hogy valaki az ilyet elhiggye. Akár valaki nem elég értelmes, akár nem mentális egészséges (ami a populáció nagyon kevés százaléka) segíteni érdemes szerintem :)
2021. aug. 7. 13:03
10/10 anonim válasza:
Ebben egyetértek, de sajnos nem ilyen segítős világot élünk. Előző vagyok.
2021. aug. 7. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!