Van itt olyan nő aki senkinek se kell?
Mindegy ki az és hol lakik.
Csak ide válaszolyatok ne privátba.
Kiváncsi lennék a másik oldal nehézségeire.
25f
Attól függ "kell" alatt mit értesz. A férfiaknak akik ronda nőket akarnak dugni egyszer aztán otthagyni mint kutya a szarát lehet kellenék.
Egyébként meg nem.
Én arra lennék igazán kíváncsi, hogy honnan szedted, hogy a válaszolni igéből valaha is "válaszolyatok" lesz. Mégis hogy az életbe lett ez ipszilonos jé?
Akkor első szám második személyben te úgy használod, hogy válaszoly? Ne haragudj, de ha egy intelligens nővel társalogsz és azt fogod írni neki, hogy "válaszoly" akkor ne csodálkozz ha röhögve otthagy, esetleg letilt (én letiltanálak egyből). Bocs, de ezen fennakadtam. Azt még néha meg bírom érteni, hogy egyes főneveknél nem mindig egyszerű eltalálni, hogy J vagy Ly, na de egy olyan igénél, mint a "válaszolni"...... Szerintem előbb tanuljál még egy kicsit, utána nőzzél... Vagy te ilyen tanulatlan benkő vagy? Egy normális, intelligens nő nem igazán fog szóbaállni veled ezt garantálom 😂😂😂😂
Néha akad itt 1-2, és imádják ezt a szerepet.
Olyan mint a kis farkú incelek közössége. Ők is imádnak azok lenni, mert így van mire fogni mindent is.
4: rosszúl tudod, és a "haragudj" is rosszúl írtad.
Helyesen, haragudly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!