Való élet csak oda bátorság és elszántság is sok kell. Amúgy a társkeresők nem sokat érnek!
2021. szept. 1. 18:49
23/30 anonim válasza:
életben ismerkedni? Hagyjuk már... én tuti nem fogom 1 ostoba hülye nőnek sem növelni az egóját azzal hogy bekopogtatok az ajtaján ő meg majd nagy mellénnyel eldönti hogy mi lesz vagy mi nem, fuck off van ám. Neten legalább gyorsan megtudsz mindent róla, én kb a 2. válasz után (már ha szándékozik visszaírni) már mindent letudok szűrni. Élőben meg úgy sem az igazi énjüket mutatják... majd amikor elfingja magát melletted mert már nem disztingvál akkor lenne az ami neten a 2. válasz után kiderül.
2021. szept. 16. 00:06
24/30 anonim válasza:
23-as! Nekem sokan azt javasolták hogy élőben ismerkedjek, járjak el szórakozni, vagy élőben üljek be valahova ahol lehet ismerkedni, meg hobbiban is lehet ismerkedni. Interneten nekem nem sikerült ismerkednem pedig élőben sok nő megbámult de a társkeresőkön meg levegőnek néznek ami nem is csoda mert egy nő ezeken az oldalakon kap 100 kommentet meg likeot 1 nap még a teltebb nők is legalább 30-at de én? 100 csajt likeoltam de abból kb olyan 5 jelzett vissza átlagban? Ez meg mégis mi? Meg amúgy is társkereső oldalaktól mit várok? Azokon társat kell keresni és aki szerencsés az nehezen talál is, de ha lennének társtaláló oldalak akkor mivel azok társtaláló oldalak így nagyobb eséllyel lehetne ott találni valakit aki külsőleg és belsőleg is ott van!
2021. szept. 18. 05:55
25/30 anonim válasza:
Van még a Randivonal ami eléggé normális társkereső.
2021. szept. 29. 14:35
26/30 anonim válasza:
Hát de ott senkire nem tudsz ráírni ha csak nem fizetsz. Ha meg nem csinálsz rajta semmit akkor várhatsz évekig is. Likeolással sem sokra mész mert nem nagyon viszonozzák. Tipikus társkereső ez is!
2021. szept. 29. 15:05
27/30 anonim válasza:
A randivonal a kanyarban sincs?
2021. dec. 14. 07:12
28/30 anonim válasza:
Akinek vastag pénztárcája van annak a kanyarban lehet de aki 200 000 alatt keres az inkább igyekszik a pénzét megbecsülni mint ilyen lehúzós oldalakra költeni, még ha kommunikatívak lennének az emberek akkor lenne is értelme de válaszolás nehezükre esik sokaknak az ilyen oldalakon meg amúgy mindenhol.
2021. dec. 14. 17:55
29/30 anonim válasza:
Nekem most az elittárs jött be. Tavaly amikor nagyon igénytelen voltam betalált nálam egy doktorit végzett nő, aki sokkal jobban szituált volt akkor mint én. Nem is értettem, hogy egy olyan nő mégis mit akarna tőlem. Azt hittem, hogy kamu, de nagyon hamar facebookon folytattuk a beszélgetést és találkozásban is benne lett volna, de aztán offoltam mert teli voltam komplexusokkal.
Azóta már nagyságrendekkel jobb férfi lettem, most regisztráltam újra és megint találtam kb. 1 nap után egy tök aranyos lányt, akivel nemsokára találkozni fogok. Itt még kicsit vannak kétségeim, de TL;DR: Mivel alapjáraton fizető az egész, ezért nincsen 100x-os férfi többlet szerintem az oldalon és a regisztráló nők között is több van akiknek komoly szándékaik vannak. Ide is kell hatalmas szerencse, de ha van pár ezer ft-ja valakinek havonta, akkor 1 próbát megérhet (ez nem reklám akar lenni, mielőtt félreértené valaki, kezelje mindenki fenntartással amit írtam).
2021. dec. 14. 19:54
30/30 anonim válasza:
Engem nagyon sehol nem talált be nő főleg nem az elittárson. Lehet én vagyok csak ilyen szerencsétlen komoly ismerkedési szándékkal.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!