Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Elhívjam egy randira nőként?

Elhívjam egy randira nőként?

Figyelt kérdés

Igazán jókat beszélgetünk, de csak online.

Feltételezem hogy nem lenne ellenére egy találkozás. Azt nem tudom, hogy eddig miért nem hozta fel a találkozás ötletét.

Nekem van egy olyan alap beállítottságom, hogy nem akarok nyíltan kezdeményezni nőként,komoly kapcsolat a cél, feltéve, ha összeillünk - de ez így online nem derül ki, csak az, hogy esélyes.

Hogy lehet úgy intézni, hogy találkozzunk, de ne én legyek az, aki randit kezdeményez?

(nem lakunk messze egymástól)

2021. aug. 2. 23:41
A kérdező szavazást indított:
Hívd el, csak lazán
Várj vele egy keveset, hátha ő hív
47 szavazat
 1/7 anonim válasza:
Esetleg, ha valahogy szóba kerülne, hogy valahová nagyon el szeretnél menni? Nem muszáj igaznak lennie, csak erre terelni a témát. Mondjuk milyen rég voltál étteremben, vagy, hogy éppen tervezel megnézni egy filmet a moziban, (olyan filmet mondasz, ami őt is érdekelheti). Ha szeretne találkozni, megkérhet, hogy vele menj étterembe, vagy menjetek együtt moziba. Te feltűnésmentesen célzol rá, ő pedig kap az alkalmon. Egy próbát megér.
2021. aug. 3. 00:47
 2/7 anonim válasza:
Attól függ mióta beszélgettek?
2021. aug. 3. 01:19
 3/7 anonim válasza:
Szép új világ
2021. aug. 3. 05:59
 4/7 anonim válasza:
Ezt felejtsétek már el egy életre! A nő is nyugodtan kezdeményezhet. Mindenben olyan szabadelvűek az embereket, ebben az ügyben meg ragaszkodnak a 100 éves tradíciókhoz. Nem értem én ezt. Sok félénk pasi van, aki komoly bátorításnak venné, és önbizalmat nyerne belőle.
2021. aug. 3. 06:42
 5/7 anonim válasza:
Nem az elvekről van szó, így működik a női-férfi kémia. Mondom ezt úgy, hogy szerintem teljesen szabadelvű ember vagyok.
2021. aug. 3. 11:36
 6/7 anonim válasza:
Igen, ma már nem ciki az ilyen.
2021. aug. 3. 21:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Bár begyöpösödött konzervatív vagyok (van azért annak is jó oldala) szerintem az 1-es tanácsának megfelelően megpróbálok előbb ide-oda menésre célozni, de nem fogom eltitkolni azt sem, hogy kíváncsi vagyok rá élőben.

2021. aug. 4. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!