Gazdagabb fiúk,férfiak, van kedvetek ismerkedni?
Bosszantó, hogy igazából nagyon sok ilyen típusú nő, mint a kérdező, kihasznál másokat, és normális csak éppen vakon szerelmes vagy könnyen megvezethető emberekkel élhetnek kapcsolatban, miközben k*rvára nem szolgálnak rá. A legtöbbjük mondjuk nem így éri el, ahogy a kérdező, hanem csak megvezeti a másikat, a háttérben félrelép, de mondja a hangzatos dolgokat, és sutyiban húzza le a párját. Van amelyiknek sikerül teljesen kisemmizni. Közben meg azok, akik már annyira vágynak egy normális kapcsolatra, hogy egyre több mindent engednek el, már szinte vágyakat se mer alkotni mert úgyis csalódás lesz, ők meg élnek magányosan és vergődnek egyedül. Rohadtul nincs igazság a földön.
Bocsi, ez most kikívánkozott.
34-es!
De van igazság. Azok a férfiak akikkel ezt meg lehet csinálni, azok meg is érdemlik! Mondom ezt férfiként.
Na hat összességében válaszolnék:
Nem , nem én vagyok az, de a mellem nekem is mű. 168 cm vagyok és 57 kg.
Azt hogy nem vagyok kedves és normalis miből gondolod ? Illetve nyilvan van lany akinek ennél kisebb az igénye. De olyan férfi is akad akinek a 28 millió az aprópénz 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!