Gazdagabb fiúk,férfiak, van kedvetek ismerkedni?
Figyelt kérdés
21/L2021. aug. 1. 20:15
21/136 anonim válasza:
Ha azután mondod az ilyen drága vágyaid miután már megszerettél a belsőm miatt, akkor oké. Viszont ha kimondottan azzal nyitsz, hogy ilyen és olyan drága dolgokat szeretnél majd kapni akkor nem nagyon visz rá a lélek hogy folytassam a beszélgetést. 19 voltam
2021. aug. 1. 20:52
22/136 A kérdező kommentje:
A szeretet nincs kizárva ilyen esetben szerintem... egy gazdag férfi is tud aranyos,kedves lenni.
2021. aug. 1. 20:53
23/136 anonim válasza:
Miért nem mész el prostinak? Egy 20-assal támogatnálak is az Audi projektben.
2021. aug. 1. 20:54
24/136 anonim válasza:
Tudok aranyos és kedves is lenni. De ha te azzal kezded az ismerkedést hogy egy rohadt drága autót szeretnél majd kapni ajándékba, akkor csak annyit fogok rá válaszolni, hogy én pedig egy tartós és érzelemmel teli nyugodt kapcsolatot
2021. aug. 1. 20:56
25/136 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, ha őszinte vagy, de mit tudsz cserébe nyújtani?
2021. aug. 1. 20:56
26/136 A kérdező kommentje:
És egy autó ellenére nem lehet tartós és érzelemmel teli nyugodt kapcsolatot létrehozni?
2021. aug. 1. 20:57
27/136 anonim válasza:
És te mit adsz cserébe?
Szép vagy? Tudsz főzni/takarítani?
2021. aug. 1. 20:57
28/136 anonim válasza:
Biztos lesz valami lúzer aki megveszi neki. :/ Akinek meg van pénze, simán szerezhet normális, nem élősködő csajt. De sztem is csak szórakozik, hátha van egy gyökér, aki az önállótlan seggét eltartja.
2021. aug. 1. 20:58
29/136 anonim válasza:
#16 vagyok. Elmagyarázom.Ne haragudj,de szerintem te nem vagy tisztában se a pénz értékével, se a saját értékeddel. Szóval én úgy gondolom hogy nem érsz meg egy Audi árát,azt a bizonyos 28 millió forintot. Szoktam járni lányokhoz,ez általában úgy van hogy leteszem nekik a huszast,megdugom őket aztán csá. Ritka hogy visszamenjek bármelyikükhöz is,nekem ők ennyit érnek. Húszezret és egy menetet. Én úgy vagyok vele hogy ha egy férfi komoly anyagi erőforrásokat tesz bele egy nőbe akkor az lát valami különlegeset abban a személyben,jövőt,közös életet tervez vele. Dugásért nem fizetnék soha milliókat egy olyan nőnek akiben csak egy lyukat látok.
2021. aug. 1. 20:59
30/136 anonim válasza:
Létre lehet hozni egy jó kapcsolatot, nem azt mondom. De egy autót mondjuk csak azután vennék fontolóra miután már évek óta elvagyunk egy tök jó kapcsolatban, előtte semmi képpen
2021. aug. 1. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!