Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Leszbikus/biszex nők,valaki...

Leszbikus/biszex nők,valaki esetleg ismerkedni?

Figyelt kérdés
Szeretném,ha olyasvalaki írna rám,aki szeret hosszasan beszélgetni,és nem egy napra tervez. Komoly kapcsolatra nyitott vagyok,de nekem kell ehhez egy kis idő,mint a legtöbb embernek,csak senkivel nem jutok el (jobb esetben-->) "pár nap"-nál tovább társkeresőn. Igazából a 30as korosztályig szeretnék ismerkedni,de ritka,ha ennyi idős nőnek tetszene egy fiatalabb személy,csak gondoltam azért hozzáteszem,hátha valaki mégis adna lehetőséget. Ez amúgy talán egy komoly szövegnek tűnhet,de egyáltalán nem vagyok ilyen,csak kicsit most lejjebb zuhant bennem a remény,és ez átitatta kicsit ezt a szöveget:D. (De nyugalom,ismerkedni jó hangulatban fogok!)
2021. júl. 31. 20:45
 1/5 anonim válasza:
De nehogy véletlenül leírj magadról bármit is..
2021. júl. 31. 21:10
 2/5 anonim válasza:

1-itt eleve az baj ha valaki sokat ír magáról

-ha keveset

-ha semmit

nyilván akkor ír többet ha megtalálta azt a személyt aki úgy érdeklődik is iránta nem pont az ilyeneknek mint te..

2021. júl. 31. 21:26
 3/5 anonim válasza:

Nekem írhatsz, ha szeretnél 😊

19/L

2021. aug. 1. 17:06
 4/5 anonim válasza:

Nekem is írhat aki szeretne

24/L

2021. aug. 2. 00:37
 5/5 anonim válasza:

Én is szívesen ismerkedek :)

19L

2021. aug. 3. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!