Leszbikus lányok! Valaki ismerkedni?
Túl sok elvárás nincs. Legyél lány és lehessen veled beszélgetni.
Aztán meglátjuk:)
#2-3
Nagyon kifinomult a kommunikációs készséged. Már-már egy chatponthu-n szocializált őskan jut eszembe.
Leszbikus lányokat keresek-egyértelmű, hogy csávó vagyok….. mi más lennék.
5-ös válaszolóval egyetértek.
Amúgy fun fact, ezen az oldalon még a leszbikusoknak is könnyebb ismerkedni, mint a heteró embereknek.
Értem. Tehát ha akár csak egy random számot és települést beírok, már akkor is hitelesebb lány lennék, mint ezek hiányában. Kikezdhetetlen logika:DDDD
Akiben van motiváció beszélgetésre, az ír ezektől függetlenül is. Legalább ha szépen kérdeztétek volna…:D
Ha az önérzetességem ellenére is pasinak vizionáltok, az már a ti bajotok. Ennyire azért nem élet-halál kérdése, hogy megismerjem álmaim bunkóját, akitől egy kedves üzenet is csak a rendkívül izgató, informatív és megbízható “18/L/Bp” szignó után telik.
Nincs semmi baj, pacsi mindenkinek.
Hagyjátok már békén, elfelejtette, nem akarta rögtön kiírni, ez van
Nem a világ vége
Majd az első ismerkedős körben, amikor ír magáról úgyis leírja, ha meg ennyire zavar ne írj neki, de nem kell itt ezen kiakadni
Még szerencse, hogy semmi ellentmondás nincs az eddig elhangzottakban:D
Továbbra is azt mondom, hogy az én rostámon kiesik, aki még rám írni sem képes az itt kért információkért. Nem azért, mert titok, de nekem sokat jelentene ez a “fölösleges kör”.
Ti másképp gondolkodtok, akkor nem egymást keressük. Nincs ezzel baj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!