Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Középkorú nőként tökéletesen...

Középkorú nőként tökéletesen meguntam a hiábavaló társkeresést. Elég volt a férfiakból. Hol vannak olyan nők, akik elfogadják, hogy teljesen kezdő vagyok?

Figyelt kérdés
Hatalmas meglepetésemre a normál társkersőkön hiába írom be, hogy nőként nőt keresek, hetero nőket mutatnak. Szóval hol kereshetek?
2021. júl. 31. 01:02
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Ha nőként hosszas keresgélés során sem találsz senkit, gáz vagy. Fogadd el. Változtass rajta. És utána gyere vissza.
2021. júl. 31. 11:06
 22/29 A kérdező kommentje:

21

Aye aye, sir!

2021. júl. 31. 11:25
 23/29 anonim válasza:
Ez mekkora troll kérdés lol
2021. júl. 31. 11:26
 24/29 anonim válasza:

Transzvesztita lehet a kérdező (remélem, helyesen írtam a szót.)

Én ismerek "viszonylag közelebbről" egy transzvesztita férfit - igen, igen fura stílusa van, visszatetszően viselkedik.

A félreértések eloszlatása végett: nem, nem járok az illetővel! Egy másik közeli ismerősömnek a munkatársa (közalkalmazotti dolgozó.)

2021. júl. 31. 12:28
 25/29 anonim válasza:
Menj el Swingerbe légyszi és mondd el, milyen volt. Egyszer élsz, basszus! Én se merek, pedig a férjemmel már nulla a szex évek óta. Mégis visszatart az, hogy házas vagyok. Nem tudom miért.:( De ha elvált lennék, akkor azt mondanám neked, hogy menjünk el együtt. Én biztos kiróbálnám.
2021. júl. 31. 14:57
 26/29 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy mi történt, miért ábrándultál ki a férfiakból? Nekem is van nem egy ismerősöm, akivel szörnyen bántak, megcsalták és hasonlók, viszont utána idővel találtak hozzájuk méltó partnert. Velem is fél éve szakított a párom, és elég nagy törést okozott bennem, viszont igyekszem nem minden nőben ezeket a rossz dolgokat látni.
2021. júl. 31. 15:44
 27/29 A kérdező kommentje:

25

Nem megyek el. :) Hagyjuk is.

Miért nem válsz el?

2021. júl. 31. 18:35
 28/29 A kérdező kommentje:

26

Rossz párkapcsolataim voltak. Egyszerűen nem hozzám való férfiakkal voltam együtt. Nem csaltak meg, nem bántottak.

Én egész életemben hittem és reméltem, hogy lesz egy napon egy jó párkapcsolatom. Nem nagy dolgokra kell gondolni. Szeressük egymást, szexeljünk, érezzük jól magunkat. Tudjunk beszélgetni és tudjuk békén is hagyni a másikat.

Nem jött össze. A társkeresőn végképp nem fog. Hogy látná bárki is, hogy egy kép mögött milyen ember vagyok? stb.

2021. júl. 31. 18:37
 29/29 anonim válasza:
#26 vagyok. Meg tudom érteni, én sem vágyom ennél többre, és most már van tapasztalod is arról, hogy milyen egy rossz kapcsolat, és ezután már azokhoz mérten ismerkedhetsz, és ha valaki úgy tűnik, hogy nem lenne alkalmas partner, nem kell az idődet rá fecsérelni. Nem azért írom ezt, hogy lebeszéljelek, de leszbikus nőkből sokkal kevesebb van, mint hetero férfiakból, így közöttük kisebb eséllyel is találnál olyat, akivel jól működhetnek a dolgok, főleg, ha igazából nem vagy az, és lehet, hogy megbánnád az egészet. Egyszerűen nagyon szeretnél kiutat ebből az állapotból, és ezáltal felbuggyannak ilyen nem hétköznapi megoldások. Az internetes ismerkedésnek ugyan megvannak a hátrányai is, azonban amikor az ember már kinőtt a bulizgatásból és hasonlókból, akkor mindenképp érdemes neki esélyt adni, és nem csak egy kép alapján látni, hogy milyen vagy, hanem eltölteni pár napot azzal, hogy beszélgettek, mielőtt találkoztok. Milyen a személyiséged, mik foglalkoztatnak?
2021. júl. 31. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!