Középkorú nőként tökéletesen meguntam a hiábavaló társkeresést. Elég volt a férfiakból. Hol vannak olyan nők, akik elfogadják, hogy teljesen kezdő vagyok?
21
Aye aye, sir!
Transzvesztita lehet a kérdező (remélem, helyesen írtam a szót.)
Én ismerek "viszonylag közelebbről" egy transzvesztita férfit - igen, igen fura stílusa van, visszatetszően viselkedik.
A félreértések eloszlatása végett: nem, nem járok az illetővel! Egy másik közeli ismerősömnek a munkatársa (közalkalmazotti dolgozó.)
25
Nem megyek el. :) Hagyjuk is.
Miért nem válsz el?
26
Rossz párkapcsolataim voltak. Egyszerűen nem hozzám való férfiakkal voltam együtt. Nem csaltak meg, nem bántottak.
Én egész életemben hittem és reméltem, hogy lesz egy napon egy jó párkapcsolatom. Nem nagy dolgokra kell gondolni. Szeressük egymást, szexeljünk, érezzük jól magunkat. Tudjunk beszélgetni és tudjuk békén is hagyni a másikat.
Nem jött össze. A társkeresőn végképp nem fog. Hogy látná bárki is, hogy egy kép mögött milyen ember vagyok? stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!