Középkorú nőként tökéletesen meguntam a hiábavaló társkeresést. Elég volt a férfiakból. Hol vannak olyan nők, akik elfogadják, hogy teljesen kezdő vagyok?
4
A swinger eszembe jutott, de én nagyon szégyenlős vagyok, egyedül kéne mennem, ki tudja, ki szed ott össze (és aztán én mit szedek össze), szóval nem.
Köszönöm a normális válaszokat egyébként.
És megnyugtatásul: próbálkoztam egy csomót (itt is :) ). Viszonylag magasan vannak az igények* (sajna ez van) és én meg nem tudok annyit nyújtani (sem külsőre, sem sok más dologban). Az igazi belsőm meg senkit nem érdekel és soha nem is igazán érdekelt. Talán az első pasimat.
*Amennyiben nem szakmunkásképzőt végzett, nem nálam 20 centivel alacsonyabb, nem nagyon csúnya, nem kapcsolatban élő, nem tőlem 500 kilométerre lakó emberekkel nem akarok kezdeni.
5
Neked külön köszönöm.
Istenem!
És még azt mondják, a meleg propaganda nem káros a gyerekekre!
Dehogynem, még a gyengébb képességű felnőttekre is!
14
Könnyen lehet. Írj csak rám. Majd te is kideríted, hogy ronda vagyok. :)
17
Én is. :)
Gyakori példája annak amikor nem tudunk érvelni a másik ellen ezért megkeressük azt az egy betűt amit elírt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!