Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Aszexuális lányok, lenne...

Aszexuális lányok, lenne kedvetek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Aszexuális lányokkal ismerkednék.

Szabadidőmben szeretek utazni, kirándulni, túrázni, jókat sétálni, beszélgetni. Imádom a történelmi nevezetessegeket és az élményfűrdőket.

2021. júl. 30. 11:38
1 2
 11/15 anonim válasza:

Az asexualitás egy biológiai defekt... Nézz nyugodtan utánna, ha valóban az lennél mindegy lenne hogy fiú vagy lány esetleg más...

Amennyiben "nem érdekel a szex" viszont csak lányokkal akarsz romantikus kapcsolatot ott már kicsit sántít...

Ne érts félre egyikkel sincs baj, csak valaki nem szereti az nem azt jelenti hogy már az egész szexualitása megváltozik csak azért mert a média tele b..sza mindenféle hülyeséggel az emberek agyát.

2021. aug. 7. 12:59
 12/15 anonim válasza:

9 és 11! Mert gondolom ugyanaz írta a kérdező aszexuális, hogy te mit hiszel aszexuálisnak, az azért van, mert a mert a média tele b..sza mindenféle hülyeséggel az emberek agyát...

Amúgy kíváncsiságból te mikor hallottál a médiából az aszexuálisokról? Én még soha.

Az egész logikád sántít amúgy, mert azt hiszed, hogy akkor aszexuális valaki, ha nem vágyik semmiféle intim kapcsolatra a másik nem tagjaival, tévedés, az egy külön terület, az amiről te beszélsz az az aromantikus, olyan ember, aki nem tud intimitást, szerleemt érezni, de az nem aszexuális.

Az aszexuális az, aki nem érez szexuális vágyat. Egy aszex lehet aromantikus is, csak kicsi az esély rá, hogy a kettő együtt jár.

Én például aszexuális vagyok, de igénylem a párkapcsoaltokat, ezért eljátszom, hogy élvezem a szexet, pedig egyáltalán nem vonz. Tehát én aszexuális vagyok, de nem aromantikus.

2021. aug. 7. 14:09
 13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó teljesen jól írja!
2021. aug. 7. 15:38
 14/15 A kérdező kommentje:

Ja és a korábbi válaszomat ismét ide másolom:

"Tévedsz!

Romantikát szeretem. Csókot, ölelést, összebújast is. Lányok tetszenek. De szex hidegen hagy.

És nem félek tőle, mert csinaltam sokat. De muszájból, és nem akarok ismét kifogás gyáros lenni h miért nincs éppen kedvem. Meg azt várni h "elmenjen" a lány, és végre nyugtom legyen. Szal képes vagyok rá, de nem érdekel."

Az aszexuális vágyhat kapcsolatra, szerelemre. "Szexelni" is tud, de nem izgatja. Nem tudom miért nehéz felfogni.

2021. aug. 7. 15:42
 15/15 anonim válasza:
Mert az emberek retardáltak, azért nehéz felfogni. :D Azt hiszik, a szexuális vonzalommal kapásból jön a romantikus vonzalom, és fordítva. Ez két spektrum.
2021. aug. 20. 01:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!