Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt ilyen no?

Van itt ilyen no?

Figyelt kérdés

Olyan nőt keresek akinek eddig nem jött be az élet,de ettől nincs elkenődve.és még ismerkedne annak ellenére is,hogy egy csőd az élete.

Ilyenekre gondolok : Masok szerint csúnya arc és nem jó test alkat.Sose volt vagy rövid ideig tartó párkapcsolat,munkahelyen nem becsülték meg,kirekesztettség érzése,barátok hiánya.Introvertált szemelyiség.Az se gond ha vaginizmusod van.

Sok dologban hasonlítok a fentebb leírtakra csak pasiban.Nem mindre.

Van munkám,saját lakás,megtakarítás,házi állat nincs de imádom az állatokat,nem alkoholizálok és nem élek tudatmódosító szerekkel.Nem vagyok agresziv .30 és 40 ev közt van a korom.Általában borostás vagyok,mert úgy érzem,hogy még helyesnek is mondhatom magam :D Ezeket szeretem csinálni szabadidőmben(jó lenne ha te is találnál olyat ami téged is érdekel,és így könnyebben megy majd az ismerkedés):Szeretek rajzolni,filmezni,az animeket szeretem,gamer-kedes is megy,festészet a művészetek érdekelnek,a természetfeletti dolgok,az olvasás érdekel meg nagyon (van vagy 2000 könyvem).

Ha megismerkedtünk,akar hozzam is költözhetsz.Mellettem semmiben nem fogol hiányt szenvedni,én szeretni foglak mindig.Sose csalnám meg a barátnőmet,meg akkor sem ha akkor meg kellene haljak.Inkább a halal!

En le írtam fentebb,hogy milyen nővel ismerkednék,meg annyit hozza tennék,hogy haj fetishem van.Ez ártalmatlan dolog.Szeretem simogatni a hosszú női hajakat.Ha hosszú a hajad az előny ;)

En miután megismerkedtünk csak annyit akarok majd,hogy boldog legyél <3

2021. júl. 25. 10:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ertem.Köszönöm a kommented...esetleg más valaki ?

Jol szórakoztassátok az embert nem mondom...

2021. júl. 27. 18:32
 12/13 anonim válasza:
ja értem (helyesírásihibás kommentelő vagyok). Sok sikert amúgy, tényleg kedves srác lehetsz.
2021. júl. 28. 14:41
 13/13 A kérdező kommentje:
ma 14:41 Koszi szépen.Neked is sok sikert!
2021. júl. 28. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!