Van itt ilyen no?
Olyan nőt keresek akinek eddig nem jött be az élet,de ettől nincs elkenődve.és még ismerkedne annak ellenére is,hogy egy csőd az élete.
Ilyenekre gondolok : Masok szerint csúnya arc és nem jó test alkat.Sose volt vagy rövid ideig tartó párkapcsolat,munkahelyen nem becsülték meg,kirekesztettség érzése,barátok hiánya.Introvertált szemelyiség.Az se gond ha vaginizmusod van.
Sok dologban hasonlítok a fentebb leírtakra csak pasiban.Nem mindre.
Van munkám,saját lakás,megtakarítás,házi állat nincs de imádom az állatokat,nem alkoholizálok és nem élek tudatmódosító szerekkel.Nem vagyok agresziv .30 és 40 ev közt van a korom.Általában borostás vagyok,mert úgy érzem,hogy még helyesnek is mondhatom magam :D Ezeket szeretem csinálni szabadidőmben(jó lenne ha te is találnál olyat ami téged is érdekel,és így könnyebben megy majd az ismerkedés):Szeretek rajzolni,filmezni,az animeket szeretem,gamer-kedes is megy,festészet a művészetek érdekelnek,a természetfeletti dolgok,az olvasás érdekel meg nagyon (van vagy 2000 könyvem).
Ha megismerkedtünk,akar hozzam is költözhetsz.Mellettem semmiben nem fogol hiányt szenvedni,én szeretni foglak mindig.Sose csalnám meg a barátnőmet,meg akkor sem ha akkor meg kellene haljak.Inkább a halal!
En le írtam fentebb,hogy milyen nővel ismerkednék,meg annyit hozza tennék,hogy haj fetishem van.Ez ártalmatlan dolog.Szeretem simogatni a hosszú női hajakat.Ha hosszú a hajad az előny ;)
En miután megismerkedtünk csak annyit akarok majd,hogy boldog legyél <3
"semmiben nem fogol hiányt szenvedni"
"Nem vagyok agresziv"
"Van vagy 2000 könyvem"
Van hát. XD még az anyanyelvedet gyakorold kicsit aztán rendben is leszel
Jó, akkor még beleférek 47 évesen...
1-es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!