Hogyan lehetnék spontánabb ismerkedésben? Mindig pár perccel utána jut eszembe frappáns válasz amikor már nincs jelentősége... F26
Nekem egyszer azt mondta egy nőci mikor probalkoztam nala h gyakoroljak. Azt tettem.
Megérte
Én mondok neked egy jot.
Ha pl megkerdezi hogy
-mit tudsz?
- azt inkabb nem mondom el..tudod miert ? Mert en nem dicsekszek csak cselekszek. Nem szajhos vagyok. De ha erdekel h mit tudok menjunk el kettesben egy csendes nyugis helyre es megtapasztalod hogy mit tudok.
Na pl itt is pirul egy nő.
Vagy.
-neked mar sok bnőd volt?
-tudod en nem a mennyisegre hanem a minosegre hajtok.
Vagy.
Olyan szep vagy hogy ilyen jo not csak ritkan latni de te kozejuk tartozol.
Esetleg..
Barcsak lehetnék kesztyud hogy simitsam arcod..
Erre gondolsz haver? Ilyen mondatok? Vagy hogy?
F
Hát ilyesmi ja . kösz.
Inkább az érdekel hogy hol tudok gyakorolni de nem élesben nőkön égetni magam? Ezt megoldottátok valakivel esetleg?
Csak is élesben nökön
Vagy menjel oda csávokhoz ha gondolod bar az nem az en asztalom abban segiteni nem tudok🤣
HeteroF
Egyetértek nőként, a 3-asban semmi frappáns nem volt, de még humoros sem. Az elsőre azt írta, hogy pirul tőle egy nő, de max. a bent tartott röhögőgörcstől.
Normális nőt nem fogsz tudni levenni azzal a lábáról, hogy azt firtatod, mennyire megraknád. Erre senki nem kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!