Vannak itt olyan 24-30 év közötti srácok, akik ismerkednének egy 23 éves lánnyal?
#11-es, a szuzesseget meg tartasa meg amig megismer teged? Exklusivitas akkor szokott szobajonni, amikor valakivel mar kozel vagytok a kapcsolathoz.
Egy idegentol nem varhatod el, hogy ra se nezzen / ne beszeljen mas ferfival, mert te "lefoglaltad" ot. Ez inkabb tunik egy elbaszott birtoklasi vagynak.
12# És az minek tűnik, amit te csinálsz, hogy egy ismeretlent próbálsz győzködni a saját értékrendedről?
Engem például egyáltalán nem érdekel a te értékrended. Azt csinálsz amit akarsz.
Nem probalom gyozkodni. Csak gondoltam szolok neki, hogyha ezt szova tenne valakinek az ismerkedes elejen, akkor ne lepodjon meg, ha utana hulyenek nezik es lekoptatjak.
Engem abszolut nem zavar, ha valakinek az a celja, hogy majd 40 eves korara is sikertelen legyen a noknel, mert keptelen alkalmazkodni a mai vilaghoz.
Mibajod?
Még semmitse írtál!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!