Era50 kérdése:
Vannak olyan férfiak akiknek a "kapcsolatban" nem csak annyit jelent, hogy hetente vagy kéthetente szexelunk egyet?
Figyelt kérdés
A társ vagy partner nekem azt jelenti, valaki akire számíthatok, aki számíthat rám, akit érdeklek és aki engem is érdekel. Közös programok seta, film, bármi ami mindkettőnknek vonzó.. Nincs ezekre igény?2021. júl. 21. 11:32
11/21 A kérdező kommentje:
9-es, és ezt miből gondolod?
2021. júl. 21. 13:51
12/21 anonim válasza:
Az 50 a nicknevedben az a korod? Ha igen, akkor ertem a kerdest.
2021. júl. 21. 13:55
13/21 A kérdező kommentje:
Igen, és köszönöm..
2021. júl. 21. 14:05
14/21 anonim válasza:
Ne érts félre, nem sértés akart lenni, csak egy nő a 20-as évei után általában egyre kevésbé számít "jó fogásnak". A legjobb éveiden már túl vagy, ebben a korban a legtöbb normális férfi már vagy házas vagy kapcsolatban van vagy elvált, aki meg szingli és még nincsen túl a kapuzárási pánikon az meg a 20 éves lányokat hajszolja vagy csak azért is meg akarja nyugtatni magát, hogy ő mekkora kan és még egyszer ki akarja élni magát. Nehéz lehet ilyenkor olyan férfit találni, akinek éppen nincsen senkije és valami komolyra is vágyik.
2021. júl. 21. 14:24
15/21 anonim válasza:
Már hogy a francba ne lenne erre igény!
Sőt, tudod mire van még? Legalabbis részemről?
Egy olyan nőre, aki okot ad a mosolyra egy üzenettel - reggel a hűtőn, napközben. Ha megrezzen a zsebemben ez a 💩, hiába van káosz körülöttem,tudom, hogy jelen van.
Aki biztos pontja a napjaimnak és biztonságot ad -nem anyagi értelemben.
Nyilván amiket írsz, az részemről alap, sok egyéb mellett, ami egyre inkább nem számít alapvetőnek.
25f
2021. júl. 21. 17:41
16/21 A kérdező kommentje:
14-es válaszoló, igen sajnos igazad van, és most megint megköszömöm a korrekt választ. Mert manaoság már ezt is értékelni kell! Még azt is hozzáteszem, hogy a korban hozzám illő férfiak pedig vagy igenytelenek magukra, vagy ha jól néznek ki szintén a fiatalabb korosztalybol válogatnak... Egyszóval szinte lehetetlenre vágyom!
2021. júl. 21. 17:53
17/21 anonim válasza:
Ha adsz magadra, akkor te is nyugodtan valogathatnal a fiatalabb korosztalybol, vagy ok egyaltalan nem hoznak lazba? Koztuk is vannak normalis, intelligens, igenyes ferfiak.
2021. júl. 21. 17:56
18/21 A kérdező kommentje:
Azt gondolod a fiatalabb korosztalynak jobban bejön egy 50-es nő, mint az idősebbeknek? Igen vannak jelentkezők, de velük szemben felmerul rögtön bennem, vajon milyen kapcsolatra vágynak ők?
2021. júl. 21. 18:04
19/21 anonim válasza:
Nem kell a kecsket kozel engedni a kaposztahoz es hamar kiderul. ( En nyitott lennek egy 50-es nore. 24F)
2021. júl. 21. 18:25
20/21 anonim válasza:
#15 vagyok,
Nekem bizonyos szempontból inkább egy 35-40-es nő, mint egy 20-25-ös, főleg -amit írtak korábban- ha ad magára, így a korkülönbség kevésbé lehet zavaró.
2021. júl. 21. 18:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!