20 alatt sok mindenkinek nem jön össze több éves kapcsolat?
Úgy szerettem volna barátnőt akivel évekig együtt lehettünk volna, de nem jött össze, meg nem is nagyon volt alkalmas lány a környezetemben. Komolytalan kapcsolatok engem nem érdekelnek.
Amiatt hogy tiniként nem volt barátnőm kicsit rosszul érzem magam. Meg most felnőttként sincs több szerencsém, nem találok olyan lányt aki komoly szándékkal ismerkedne.
Ne komoly szánddékkal ismerkedj, mert mindenkit elriaszt.
Ismerkedj,barátkozz,aztán majd jönni fog magától. Ha erölteted sose lesz párod.
15 évesen jöttem össze a volt barátommal, 20 évesen szakítottunk. Összejöhet a hosszú kapcsolat fiatalon, mint láthatod:)
21/L
Egyik volt osztálytársam még általánosból, asszem 13 éves kora óta van együtt a palijával. Idén töltötte a 19-et, és még mindig együtt vannak.
Szintén általános suliból, másik volt osztálytársam 14 évesen jött össze a palijával, ha jól tudom, akkor 19 éves koráig együtt voltak.
De ezek amúgy tényleg nagyon ritka esetek, nem is értem, hogy lehetnek valakik együtt ennyi éven keresztül, főleg, hogy kamaszkorban az ember akár nagyon hirtelen is meg tud változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!