Van olyan,hogy életképtelen no?
Figyelt kérdés
En is eletkeptelen vagyok.Annyi,hogy van munkam,lakasom.Mas dolgokban a beka segge alatt vagyok.
Talan ket szerencsetlen ossze tudna hozni valamit ;)
Jelige: eletkeptelenkedjunk egyutt!
2021. júl. 19. 19:31
1/3 anonim válasza:
Biztos hogy létezik, de neked akkor olyan valaki kellene, aki életképes és rendben tartja körülötted a dolgokat 🤭
2021. júl. 19. 19:33
2/3 anonim válasza:
szar
2021. júl. 19. 19:55
3/3 anonim válasza:
Szerintem olyan nincs hogy életképtelen, mert akkor már nincs életben. :)
Inkább azt mondanám, hogy semmit sem tud egyedül megcsinálni, semmilyen önálló gondolata nincs.
Két ilyen ember nem a legszerencsésebb páros, mert akkor együtt toporogtok majd egy helyben, miközben egy villanyszámlát sem tudtok befizetni, vagy ételt készíteni, vagy rendelni magatoknak. Nézitek majd a falat napi 24 órában.
Ha pedig nem ilyenek vagytok, akkor nem is vagytok teljesen az az életképtelennek mondott emberek.
2021. júl. 19. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!