Vannak még ingyenes társkereső oldalak?
Ingyenes alatt azt értem hogy mindenféle díjcsomag megvásárlása nélkül lehet írni a társkeresőre regisztrált más személyeknek, akár korlátozott számban.
Eddig csak olyannal találkoztam hogy a regisztrálás ingyen volt de minden másért fizetni kellett. Ezekben nem hiszek mert nagy valószínűséggel kamu az egész mint például a moreDates ahol kamu profilokkal csak lehúzzák az embert. Illetve olvastam más társkeresős kérdésben hogy aki befizetett a különböző társkeresőkre pl. az Elittársra még lemondani sem tudta mert nem tudta törölni a fiókját az oldalról mivel ilyen opció nem is volt a társkeresőn, törlési lehetőség mondjuk a moreDates-nál sincs,illetve a supporttal sem tudta felvenni a kapcsolatot legalábbis nem válaszoltak a megkeresésére. Így folyamatosan vonják le az előfizetést vásárolt személy számlájáról a havidíjat míg az adott személy le nem tiltja a bankkártyáját melyről az előfizetés megtörtént. Ezért kerülném nagy ívbe az ilyen fizetős, átverős vackokat.
randik.hu
Teljesen korrekt adatlapja van (amit csesznek kitölteni az emberkék), aztán csetelni lehet, levelezni nem.
Én találkoztam is onnan egy férfivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!