Vannak még ingyenes társkereső oldalak?
Ingyenes alatt azt értem hogy mindenféle díjcsomag megvásárlása nélkül lehet írni a társkeresőre regisztrált más személyeknek, akár korlátozott számban.
Eddig csak olyannal találkoztam hogy a regisztrálás ingyen volt de minden másért fizetni kellett. Ezekben nem hiszek mert nagy valószínűséggel kamu az egész mint például a moreDates ahol kamu profilokkal csak lehúzzák az embert. Illetve olvastam más társkeresős kérdésben hogy aki befizetett a különböző társkeresőkre pl. az Elittársra még lemondani sem tudta mert nem tudta törölni a fiókját az oldalról mivel ilyen opció nem is volt a társkeresőn, törlési lehetőség mondjuk a moreDates-nál sincs,illetve a supporttal sem tudta felvenni a kapcsolatot legalábbis nem válaszoltak a megkeresésére. Így folyamatosan vonják le az előfizetést vásárolt személy számlájáról a havidíjat míg az adott személy le nem tiltja a bankkártyáját melyről az előfizetés megtörtént. Ezért kerülném nagy ívbe az ilyen fizetős, átverős vackokat.
Olvasom:
- "Vannak még INGYENES társkereső oldalak?"
Válaszom:
Igen, tudok egyet. Ez pedig a Kézcsók. (kezcsok.hu)
Van evvel(is) egy kis "bibi". A tagok döntö többsége NEM társ, pár, barátkeresés okán regisztrált. NEM, nem részletezem az okokat, mert ez "messzire" vezetne.
Más:
Az oldal tulajdonosai nyíltan elismerik, hogy az átlagnál is részletesebb adatok gyüjtése folyik a tagokról, és ezen adatokkal "csencselnek" más (névtelen) cégekkel.
Más:
Az oldalon nincs REND, szabadon lehet "beszólogatni", mocskolódni, bármennyi, más tagot bármilyen kapcsolat nélkül letiltani. A magát férfinak mutató "amerikás nöi ADMIN" levelekre nem válaszol, rendet nem tart. Igaz, a tulajdonosnak is "megalázó" a válaszolás...
Nos, látható, hogy a kezcsok.hu oldalra nem érdemes regisztrálni, csak elfecsérelt idö és csalódások...ez a KEZCSOK.HU
Köszönöm szépen Mindenkinek a válaszát és a javaslatát!
Ki fogom próbálni az említett társkeresőket, a Szív küldit és az Első találkozást. Most a Facebook Dating-re regisztáltam, ez is ingyenes, de itt csak azoknak lehet üzenetet küldeni akik szintén visszajelölnek. Annyira mondjuk ez nem zavar mert így csak azoknak kell üzenetet küldeni akiknek tudom hogy szimpatikus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!