Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak még ingyenes társkereső...

Vannak még ingyenes társkereső oldalak?

Figyelt kérdés

Ingyenes alatt azt értem hogy mindenféle díjcsomag megvásárlása nélkül lehet írni a társkeresőre regisztrált más személyeknek, akár korlátozott számban.

Eddig csak olyannal találkoztam hogy a regisztrálás ingyen volt de minden másért fizetni kellett. Ezekben nem hiszek mert nagy valószínűséggel kamu az egész mint például a moreDates ahol kamu profilokkal csak lehúzzák az embert. Illetve olvastam más társkeresős kérdésben hogy aki befizetett a különböző társkeresőkre pl. az Elittársra még lemondani sem tudta mert nem tudta törölni a fiókját az oldalról mivel ilyen opció nem is volt a társkeresőn, törlési lehetőség mondjuk a moreDates-nál sincs,illetve a supporttal sem tudta felvenni a kapcsolatot legalábbis nem válaszoltak a megkeresésére. Így folyamatosan vonják le az előfizetést vásárolt személy számlájáról a havidíjat míg az adott személy le nem tiltja a bankkártyáját melyről az előfizetés megtörtént. Ezért kerülném nagy ívbe az ilyen fizetős, átverős vackokat.

2021. júl. 14. 17:44
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
Az anotalkkal még az a baj, hogy nem csak férfi adja ki nőnek magát, hanem fordítva is. Volt itt ilyesmi kérdés már ahol pár lány azzal poénkodott, hogy mennyire jó móka már másnak kiadni magukat és hogy abszolut nem érdekli a másik mit érezhet amikor rájön. Szóval őszintén ott már a szokásosnál is nehezebb eldönteni valóban azzal beszélsz-e akivel gondolod. Nagyon ritkán azért akad aki normális. Csak kérdés marad-e türelem arra, hogy ezt kivárja az ember.
2021. júl. 14. 19:57
 12/32 anonim válasza:

Olvasom:

- "Vannak még INGYENES társkereső oldalak?"

Válaszom:

Igen, tudok egyet. Ez pedig a Kézcsók. (kezcsok.hu)

Van evvel(is) egy kis "bibi". A tagok döntö többsége NEM társ, pár, barátkeresés okán regisztrált. NEM, nem részletezem az okokat, mert ez "messzire" vezetne.

Más:

Az oldal tulajdonosai nyíltan elismerik, hogy az átlagnál is részletesebb adatok gyüjtése folyik a tagokról, és ezen adatokkal "csencselnek" más (névtelen) cégekkel.

Más:

Az oldalon nincs REND, szabadon lehet "beszólogatni", mocskolódni, bármennyi, más tagot bármilyen kapcsolat nélkül letiltani. A magát férfinak mutató "amerikás nöi ADMIN" levelekre nem válaszol, rendet nem tart. Igaz, a tulajdonosnak is "megalázó" a válaszolás...

Nos, látható, hogy a kezcsok.hu oldalra nem érdemes regisztrálni, csak elfecsérelt idö és csalódások...ez a KEZCSOK.HU

2021. júl. 14. 20:34
 13/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Mindenkinek a válaszát és a javaslatát!

Ki fogom próbálni az említett társkeresőket, a Szív küldit és az Első találkozást. Most a Facebook Dating-re regisztáltam, ez is ingyenes, de itt csak azoknak lehet üzenetet küldeni akik szintén visszajelölnek. Annyira mondjuk ez nem zavar mert így csak azoknak kell üzenetet küldeni akiknek tudom hogy szimpatikus vagyok.

2021. júl. 14. 20:34
 14/32 anonim válasza:
A 3-as válaszoló vagyok (Badoo) :D Volt aki annyit írt, hogy "itt", és bevallom őszintén, hogy igaza van. Évekkel ezelőtt ezen az oldalon ismertem meg az exem akivel 6 évet együtt voltunk. Akkoriban több társkereső portálon regisztrálva voltam, mégis úgy hozta sors, hogy a GYAK-on ismerjek meg valakit, akivel komoly kapcsolatot tudok kialakítani. Mivel szingliként tengődök immár fél éve, akár velem is lehet ismerkedni, de elég nehéz eset vagyok sok rigolyával. Bár ki nem? :) U.I: F/33
2021. júl. 14. 22:18
 15/32 Gymnospermatophyta válasza:
13: Mióta? Épp akartam írni az FB-t, de úgy tudom, hogy pont ez az egyik jó tulajdonsága, hogy bárkinek írhatsz. Teszem azt rámész egy képére és azt tudod kommentelni (ha tetszik), gondolom ez rendes üzenetként lesz elküldve ilyenkor.
2021. júl. 15. 00:32
 16/32 anonim válasza:
Nincs
2021. júl. 15. 04:23
 17/32 anonim válasza:
Pl a párom.hu ,havonta 7 levelet tudsz küldeni, ha nem fizetsz elő.
2021. júl. 15. 08:47
 18/32 A kérdező kommentje:
13-as köszi, facebook dating-nál csak most néztem ezt a funkciót hogy a képhez is lehet üzenetet írni ha megnyitja az ember a fotót.
2021. júl. 15. 10:15
 19/32 A kérdező kommentje:
17-es, köszi szépen, megnézem ezt a társkereső oldalt is.
2021. júl. 15. 10:15
 20/32 anonim válasza:
Vannak de minek:P
2021. júl. 15. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!