Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ez a Tinder miért ennyire egy...

Ez a Tinder miért ennyire egy értelmetlen társkeresési oldal?

Figyelt kérdés
Kb pár szóváltás után megfutamodnak az emberek, és alig van rajta értelmes ember.

2021. júl. 11. 21:23
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:

Az örök incelek mindenhol azt szajkózzák, hogy a nőknek csak a pénz kell meg az izom, és hogy csak fotómodellekkel ismerkednek. Ez a félkurva plázagörlökre igaz is. De hát akinek olyan kell, az megérdemli. Aki kurvázik, ne sértődjön meg, ha a pénzét akarják. Talán normális értékrendű, értelmes nőket kéne lájkolni, akkor lenne némi remény is. De mondhatok akármit, aki lúzer, az úgyis süket minden pozitív véleményre.

Egyébként meg aki nem tud miről beszélni a nőkkel, annak nem is érdemes párkapcsolatot kialakítani, úgyis unnák egymást.

2021. júl. 15. 18:17
 32/40 anonim válasza:

30

Mi az a csupák?

2021. júl. 15. 18:32
 33/40 anonim válasza:
* csupán
2021. júl. 15. 18:33
 34/40 anonim válasza:

Ritkák a siker történetek.

Sok társkeresőn láttam már 10éve regisztrált embereket is, akik azóta is aktívak az oldalon. Aki 10év alatt valószínüleg több ezer emberből nem talált senkit, ott azért valami nem stimmel.

2021. nov. 14. 23:58
 35/40 anonim válasza:
34: Ez nem ilyen egyértelmű. Én pl. sosem tölröm magam semmilyen oldalról, ahova már egyszer regisztráltam magam, vannak társkeresők, ahol több profillal is fent vagyok 17-18 éve. Ezek egy részével nem is társkeresés volt a célom, inkább csak beszélgetés, trollkodás, hülyéskedés. És hát, hogy őszinte legyek, nők tekintetében nem mondhatnám, hogy eseménytelenül telt ez a majdnem két évtized, voltak teljes értékű barátnőim és lazább kapcsolataim is bőven.
2021. nov. 15. 01:36
 36/40 anonim válasza:

35 igen, gondoltam hogy néhány esetben van rá valami logikus magyarázat. Bár férfiak és nők esetében ez elég különböző lehet.

Engem férfiként az zavar hogy nagyítóval kell keresni az üres bemutatkozásos profilok és instagram reklámozó nők közt azt akivel egyáltalán beszélgetni lehet. Vagy esetleg még randizni is.

Azért 10-15éve ez még nagyon más volt

2021. nov. 15. 03:13
 37/40 anonim válasza:

36: Igen, a nők sokkal lényegretörőbbek általában ilyen téren, ők csak addig szoktak fent lenni, amíg határozott céljuk van. Bár ismerek sokat közülük is, akik boldog házasságban élnek, vagy eszükbe sincs találkozni senkivel Tinderről, más társkeresőről, mégis évek óta ott vannak, velük jól eldumálgatunk, ha olyanunk van.

Az nekem is örök rejtély, hogy a magyar nőknél mi ez a tévhit, hogy ha egy szót sem írnak magukról, vagy csak a szokásos "legyél legalább 180 centi, no ONS" sort, miért remélik, hogy valaki a lábukon vagy a cicijükön túlmenően is kíváncsi lesz rájuk.

Érdekes, a külföldieknek a 90% -a ír magáról, legyen az orosz, angol, kínai, amerikai. Nálunk elég pár fantáziátlan, totál egyforma pucsítós fotó. Gondolom, a rengeteg kiéhezett kan lájk-hegységei azt az illúziót adják, hogy nem kell semmit tenniük, úgyis válogathatak bőven. Csak azt nem látják, kik közül.

2021. nov. 15. 03:30
 38/40 anonim válasza:

37 igen, nagyon jól látod, sok nő azért ilyen mert sok férfinak erre van igénye.

Pár kép amin kint van minden aztán válogathat ezer jelentkezőből. Én tinderen alapból húzom balra az olyan képeket ahol csak a dinnyék vannak kirakva. Nem erre vagyok elsőre kiváncsi.

Ha valaki kiírja hogy csak beszélgetni szeretne azzal nincs semmi baj szerintem.

Külföldi nőkkel nem ismerkedem de elképzelhetőnek tartom simán amit írsz.

Azon meg mindig jót mosolygok amikor valaki 155cm de a pasi legyen minimum 180 :) én közel 2 méter vagyok de még csak olyat hallottam hogy "túl magas vagy"... :)

2021. nov. 15. 03:54
 39/40 anonim válasza:

38: Én is úgy vagyok vele, hogy leginkább azokat lájkolgatom, akikben valami érdekeset látok. Eredeti, vicces, furcsa szöveg, kreatív fotók, vagy bármi, amitől egyedivé válik. A föccsöntött barbik a legkevésbé se mozgatnak meg, mondjuk szerintem nekik sem én vagyok a célcsoportjuk. Én "csak" 192 cm vagyok, azzal nem szokott gond lenni, viszont a kissé túltengő szarkazmusom általában elriaszt mindenkit. A nők nagy része állítólag szereti a szarkazmust, de ha a bőrükön is megtapasztalják, hajlamosak ezt az elképzelésüket felülvizsgálni.

A nők magasság-mániája nem arról szól, hogy hozzájuk képest legyen magas a férfi, hanem hogy a többi férfihez képest. Nekik ez valamiféle státusz szimbólum. Minél magasabbat fognak ki, annál több lesz az önbecsülésük. Nekik jobb érzés, ha olyan a férfi, aki nem csak nekik jó, hanem akiért minden nő epekedik.

2021. nov. 15. 07:53
 40/40 anonim válasza:

39 Státusz szimbólum? Ezzel az a baj hogy párt magunknak választunk és nem dicsekedni másoknak. Ez nagyon felszínes.

Vegyenek egy luxus autót ha villogni szeretnének. De az már pénzbe kerül szóval vegyen inkább a pasi gondolom. Azért szomorú hogy hova jutottunk.

Írhatnék egy könyvre való szöveget erről hogy hogyan és miért jutott ide a világ és hogy ez miért nagyon rossz.

2021. nov. 15. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!