Szerintetek mit lenne érdemes tenni ebben a helyzetben?
Két párkapcsolati csalódás után igazából eléggé összetörtem, olyannyira hogy azóta (5 éve) abszolút nem is ismerkedtem senkivel.
most bekerültem egy új társaságba, és sokat járunk el ideoda, így újra akartam ismerkedni, de az a helyzet hogy a ngyon helyes, értelmes csajokkal már nem merek. És nem azért mert ne tudnék, hanem mert egyszerűen félek attól hogy megint csalódás lesz... így inkább hagyom is, viszont most megismertem egy csajt és hát ő is igencsak barátkozott, de nem nyitottam felé se, eredmény az lett hogy társaságból az egyik srác megdugta. Igazából ez most megint fáj, mert saját hülyeségem hogy nem voltam gyorsabb. Na mindegy, nem is tudom mit akartam ezzel. Csak valahoy tanácstalan vagyok, lelkileg rendbe kéne lenni, de nem megy.
Te meg azt írod le amit a sok könnyűvérű hallani akar, és így próbálsz szimpátiát elérni náluk. Na ez a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!