Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi lehet az ok amiért nem...

Mi lehet az ok amiért nem tudok ismerkedni ??

Figyelt kérdés

Próbálok ismerkedni hiszen vágyom egy kapcsolatra mint férfi.

Ezzel az a probléma hogy az ex páromtól nagyon sok rossz élményt és rengeteg csalódást kaptam! Mikor is szakítottunk (ő szakított velem) még sajna

1,5év telt el úgy hogy csak játszott velem, használt engem, miközben én oda vissza voltam érte! Hogy érthetőbb lehessek, ő volt az a személy aki hatott rám eddig lelkileg(ezt úgy tudnám írásba foglalni hogy őszintén de télleg őszintén mellette éreztem magam biztonságban maga és benne találtam meg a párom a társam !)Nagyon mély és egyben erős érzelmek fűztek hozzá.(fűznek a mai napig is.)

Mivel született egy közös gyermekünk így minden nap látnom kell őt! Ell kell fogadnom hogy mással boldog és többé mi már nem leszünk együtt. Ez a helyzet nehéz, kegyetlen fájdalmas és csalódással teli számomra. Ell vesztettem és többé nincs olyan hogy egy család.

Na de ez a sok csalódás, reménykedés es szerelem miatt is szerintem, túl sok idő kimaradt és és elfelejtettem hogyan kell megnyitni egy lánynak vagy is nőnek. Mivel miként hogyan lehet meg bevezetni ?

Hogyan ne fásuljak be ha ismerkedesről van szó ???

Hogyan tudok újra bízni egy láncban és megnyitni egy adott személynek ?

2021. júl. 8. 20:32
 1/4 A kérdező kommentje:
24/F
2021. júl. 8. 20:32
 2/4 anonim válasza:
Mint leirtad meg mindig bele vagy esve igy nem fog menni, es ha menne is nem mukodne.
2021. júl. 8. 21:52
 3/4 anonim válasza:

Nekem is hasonló volt, de nem tartott ilyen sokáig és gyerek se lett.

Nagy hiba amikor mindent megakarsz adni egy nőnek és látja, hogy szereted szívből,lélekből. A személyiségedet teljesen át kell gondolnod. Mi lehetet a probléma? Ha minden 100% -os akkor nem hagy el. Lehet több évbe is kerül, de érd el azt a felülmúlhatatlan szintet ami már látványos. A lényeg, hogy a másik férfi aki a lánnyal van kevesebb legyen nálad. Kezdj el edzeni és néz ki jól. Próbálj semlegesen vagy picit lenézőbben bánni vele ha találkoztok. Ha azt fogja látni, hogy megváltoztál minden téren és egy jó "fogás" vagy, akkor megpróbál majd visszaszerezni valószínűleg. De mint mondtam ez pár évig is eltarthat és addig mással lesz. Neked is a legjobb, hogy amíg fejleszted magad és nő az önbizalmad próbálsz ismerkedni.

Próbálj meg egy isten lenni és kész ;P

Gyere fel mellém oda, ahonnan lenézhetjük a többieket.

23/f

2021. júl. 9. 07:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves kettes. Nagyon jó a meglátásod ;)

Gyakorlás, gyakorlás,gyakorlás!

Figyelmen kívül hagyni őt, viszont nem bunkóan viselkedni vele !

Edz semmi és alakítsam át a személyiségemet. De a személyiség változás az még is hogyan kivitelezhető ???

2021. júl. 9. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!