Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lehet még barátnőm?

Lehet még barátnőm?

Figyelt kérdés

24 vagyok eddig egyszer sem volt. Nem tudom hogyan kell ismerkedni, párkapcsolatban élni ennyi idősen ez nagy hátrány?

Taláhatok még barátnőt ennyi idősen?

2021. júl. 6. 23:14
 1/9 anonim válasza:
vak tyúk is talál szemet
2021. júl. 6. 23:15
 2/9 anonim válasza:

Nem lehetetlen.

Csak állj hozzá pozitívan és kitartás.

A pozitív gondolkodás sokra képes tapasztalatból mondom.

Sok sikert és kívánom hogy összejöjjön.

2021. júl. 6. 23:15
 3/9 anonim válasza:
Nyugi, igen.
2021. júl. 6. 23:39
 4/9 anonim válasza:
19 évesen még első csókom se volt, szóval ne aggódj, ennek is eljön majd az ideje 😄
2021. júl. 6. 23:48
 5/9 anonim válasza:
Hátránynak hátrány. Aztán vagy behozod, vagy nem.
2021. júl. 7. 00:08
 6/9 anonim válasza:

28 leszek, soha nem volt normális kapcsolatom, ahol tiszteltek volna.

Én feladtam, de te ne tedd. Hajrá! :)

2021. júl. 7. 00:42
 7/9 anonim válasza:
6-os, nem tudom, ez mennyire volt bíztató válasz a Kérdezőnek. :D
2021. júl. 7. 12:41
 8/9 anonim válasza:
Igen, 24 és 60 évesen is találhatsz barátnőt, nem korfüggő.. A lehetőség adott, csak tenni kell érte.
2021. júl. 7. 12:43
 9/9 anonim válasza:
Persze hogy találhatsz. Még 40 évesen sem késő. 50 évesen már nehezebb nem érdemes bogarasok már akkor általában. Te még fiatal vagy igen, még később házasság is kialakúlhat ha olyat találsz sokan esküdnek 30 felül is. Szóval nyugi, találsz párt csak idő kérdése. Ismerkedj ahol csak tudsz, járj szakkörre beszélgess hasonló érdeklődésű emberekkel. Sok sikert kívánok neked, remélem megtalálod a párod, ne add fel sosem a csalódások ellenében sem! :)
2021. júl. 8. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!