Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lanyok, ismerkednetek interneten?

Lanyok, ismerkednetek interneten?

Figyelt kérdés
Ha nem miert nem? mennyi idösek vagytok?
2021. júl. 6. 22:28
1 2
 11/14 anonim válasza:

Ki nem ír? Miért kéne bárkinek is írnia?

Nekem is jött innen egy ismerkedős privát, miután leírtam hogy a JELENLEGI páromat is online ismertem meg. Azaz egyértelművé tettem hogy jelenleg nem ismerkedek, mert van párom. Nyilván én sem írtam vissza.

2021. júl. 16. 18:38
 12/14 anonim válasza:
Kicsoda nem ír? Ezt én sem értem. Egyébként miért is kéne valakit erre kötelezni?
2021. júl. 16. 20:34
 13/14 anonim válasza:
Nem. Az internetes ismerkedés egyenlő a nullával. Vagy szerencséd van vagy nem. Ahoz hogy egy normális kiegyensúlyozott párkapcsolatot találj az interneten minimum kell 4 év mind ezek mellett rengeteg türelem. Rengeteg a perverz, troll, csaló férfi akik másnak adják ki magukat aztán való életbe fele nem is úgy néz ki valaki ezer éves képet tesz ki direkt azért mert ott jobban nézett ki. Az a gond ezzel hogy sok fiatal lány is fent vannak ilyen oldalakon. Aztán elkecsektetik őket minden féle mézes mázos dumával. Amiből fele nem lesz igaz. Az elején minden szép és jó, egy darabig aztán az összeköltözéssel válik igazá milyen is valójában az adott ember és ez most nem csak az internet hanem a való életben is vannak mindenőtt primitív emberek. Én próbáltam a netes illetve a való életbeli ismerkedést. Az ineternetes katasztrófa. Annyi szemetet egy helyen, mindenféle rengeteg messzire való. Való életben sem vált be. Voltam szórakozóhelyen nagyon elavult már manapság ez az egész társkeresés dolog nem lehet már sehol sem ismerkedni általában. Bulikban egy táncra nem méltóak csak bámulják az embert de akkor minek? A fele meg roma társaság akiktől jobb tartózni több rakás részeg akik azt sem tudják milyen világban vannak. Tehát azok sem olyanok már mint régen. Anno még anonim is lehetett ismerkedni különböző oldalakon ma meg már élőben sem, persze nem azt mondom hogy teljesen nem kinek hogy valakinek sikerül valaki meg így járt ennyi az egész. Igazából lehetne erről regényt írni de felesleges. Én úgy döntöttem nekem nem kell társ nem keresem próbáltam nem jött össze. Az élet úgy is össze sodor idő után valakivel úgyhogy én várok aztán ami lesz. Jelenleg teljesen megvagyok egyedül számomra nem egy irtó nagy problémák ezek.
2021. júl. 26. 19:57
 14/14 anonim válasza:
Nekem a szüleim társkeresőn keresztül ismerték meg egymást. Még mindig együtt vannak, jobb kapcsolatuk nem is lehetne. :) Persze azért ez még régen volt, azóta eléggé elromlottak ezek az oldalak. Én is inkább a személyes ismerkedés híve vagyok, de mindenkinek más válik be.
2021. aug. 6. 02:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!