Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lanyok, ismerkednetek interneten?

Lanyok, ismerkednetek interneten?

Figyelt kérdés
Ha nem miert nem? mennyi idösek vagytok?
2021. júl. 6. 22:28
1 2
 1/14 anonim válasza:
Volt már...
2021. júl. 6. 22:34
 2/14 anonim válasza:
Szoktam, amikor egyedülálló vagyok.
2021. júl. 6. 22:49
 3/14 anonim válasza:
Mindig online ismerkedek, a jelenlegi páromat is online ismertem meg. (Egyébként pont itt a gyk-n.)
2021. júl. 6. 23:31
 4/14 anonim válasza:
20 vagyok,
2021. júl. 7. 06:40
 5/14 anonim válasza:
Ismerkedtem. Köszönöm elég volt, senkinek nem kívánom ami nekem volt. Voltam ezen a yaumon valami borzasztó komolyan max 1 ember gondolta azok közül akik rám írtak. Volt akinek hiába írtam nem megy a távkapcsolat nem értette meg majd csak 1 napig magyaráztam hogy engedjen el. Max 2-3 napi beszélgetés után mint a szellő huss..eltűntek.Én tényleg nem értem mi lehet a probléma. Anonim meg végképp gáz Anotalk és társai.. Egy barátom ismertem meg Anotalkon 1 évig töprengtem az elvesztésen és még igazából mindig gondolok rá de már hiába. Olyan senki nem lesz mint ő csak hasonló mivel ő volt a legelső. Hiába próbálkozom nem jön össze és nem csak online hanem sehol sem, nézni néznek, meg kacsintanak, de oda jönni már félnek. Nehéz dolog ez kinek de én véget vetettem ennek. Nem találtam én már nem is keresem elvagyok egyedül.
2021. júl. 8. 00:17
 6/14 anonim válasza:
Ez sem ír,,
2021. júl. 8. 16:31
 7/14 anonim válasza:
Mert nem az anonim oldalon kell ismerkedni meg nem az online térben ennyi az egész,
2021. júl. 8. 16:37
 8/14 anonim válasza:
Hol vagy?
2021. júl. 8. 16:47
 9/14 anonim válasza:
Én próbáltam anno. Nekem sem jött össze én már elvagyok egyedül majd lesz ami lesz sőt már hozzá is szoktam, ez még mindig jobb mint egy negatív kapcsolat. Nyugalom nem zaklat senki korlátok nélkül vagyok így a legjobb. Az hogy ki mit gondol mindenkinek más a véleménye
2021. júl. 16. 17:25
 10/14 anonim válasza:
Na nem ír!!!!
2021. júl. 16. 18:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!