40 feletti hölgyek már az érdek kapcsolatokat keresik?
#14 Erős általánosítás. Biztos sok rossz tapasztalatot szereztél korábban. Én úgy látom, hogy az ennyire negatív embereket nem csak a nők, hanem mindenki kerüli. Szóval az, hogy így nyilatkozol, önbeteljesítő hatású. Másnak meg más tapasztalatai vannak - 40-es nők között is van ilyen is, meg olyan is. Sőt, az érettség gyakran inkább jó ilyen szempontból.
#13 Köszi. :) Meglátjuk.
A kérdés is szomorú és degradáló... mondom ezt negyvenes évei elején járó nőként.
Abban szerintem semmi aranyásás meg érdek nincs, hogy azt és csak azt tudnám jószívvel elvárni a társamtól, aminek magam is megfelelek.
...azért ebben az életkorban szerintem ne legyen már téma, hogy ki hol lakik meg van-e munkája/jövedelme vagy kocsija stb., mert evidencia (lenne...)
Aki meg azon picsog, hogy 45 évesen nem kell a húsz éves lányoknak (mert a kinézete/kora nem kompatibilis :) vagy pl nekem (mert lusta, trehány, dologtalan és első dolga lenne eltartatni magát meg filléreskedni... nos annak minden korosztály női csak érdekkapcsolatot kereshetnek :D
A fiatalok aranyásók és a p..jukat viszik (az albiba :D :D ) a korombeliek meg el vannak szállva, mert valóban “nem kap esélyt” a szegény kedves-rendes férfi, aki anyuka szoknyája mellől mobilnetezik és szidja az ingatlanárakat, a munkáltatókat, “udvariasan” leszólja a kocsimárkát, ami neki nincs, de én ugye h..lye vagyok, mert milyen gagyi/béna/túlértékelt/ócska/feltűnő stb...
Mindenki azt választ, amit/akit szeretne és azzal igyekszik boldog lenni, akivel van összhang, hasonlóság célokban, életstílusban, értelmi képességben stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!