Hol lehet rövid hajú lányokkal ismerkedni?
Én is szeretem a rövid hajú lányokat, de a külső csak egy az emberek rengeteg és nem is legfontosabb tényezői közül.
Budapesten a városban járva szinte naponta találkozom 1-2 ilyen lánnyal - mint szinte bármilyen másikkal is. Érdemes nyitott szemmel járni.
csak emiatt nem is érdemes sehova költözni. főleg mivel ismerkedni eleve nem érdemes csak a haj hossz alapján. sőt a külsőségek helyett is érdemesebb a belső tulajdonságokat nézni.
a saját településed meg te jobban ismered, mint itt bárki - főleg mivel el se árultad, hogy hol laksz. mondhatjuk, hogy a konditeremben esélyesebbek a rövid hajú lányok, ha nincs is olyan a településen. a fodrász még esélyes lehet. nézz körül, járj sok felé, aztán vagy találkozol ilyenekkel, vagy nem.
falunapon, búcsún, augusztus 20-ai ünnepségen, vagy egyéb helyi tömegrendezvényen valószínűleg sokan megfordulnak a helyiek közül, így jó eséllyel találkozhatsz a rövid hajú lányokkal, ha vannak.
nyilván a korosztályod is segíthet leszűkíteni. pl. ha még iskolás vagy, akkor az iskola környékén lehet érdemes nézelődnöd - vagy a korosztályod számára szervezett táborokban pl.
Ez csak a gyengém. Természetesen a hosszabb haj nem kizáró ok.
Egy ilyen lánnyal pl holnap randizok 😊
Volt egy barátnőm, akinek hosszú haja volt, és amikor összejöttünk (egymásba szerettünk) én javasoltam neki a rövidebb frizurát - nagyon jól állt neki, szexi volt!
Egy másik barátnőmnél nem jutott eszembe, de amikor évekkel később láttam... Hát, elképesztően vonzóbb volt, annyira jól állt neki.
Szóval, fordítsuk meg a kérdést szerintem, és ne rövid hajú lánnyal akarj ismerkedni, inkább próbáld meg elképzelni rövid vagy rövidebb frizurával - lehet, hogy neki fog leginkább tetszeni!
Az első barátnőmnek is csak felvetettem, nem rábeszéltem, hanem ilyen "belevágós" (bevállalós) személyisége volt. :)
Egyébként állítólag sok nő vált frizurát, amikor új kapcsolatba kezd - bár ezt csak olvastam valahol. :)
De hátha...
És - szintén állítólag - nincs intelligensen szexibb, mint amikor egy nőnek látszik a nyaka, nem takarja el a haja.
Nekem félhosszú hajam van, de túlságosan idős lennék hozzád Kérdező - az a megérzésem.
Hány éves vagy egyébként, ha szabad kérdezni? Milyen korosztályt keresel?
Igen szerintem is nagyon szexi tud lenni egy rövidhajú lány :3
Bár én lány vagyok :')
De ha véletlen tévedne ide egy nem hetero tomboy lány akkor írjon legyen szíves.
25 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!