Társkeresőn érdemes ismerkedni?
Figyelt kérdés
Mi a tapasztalat?2021. jún. 25. 21:32
21/25 anonim válasza:
Itt csak az veszít, aki feladja. Ugyanúgy, mint a lottónál, ha nem játszol, még az a minimális esélyed sincs nyerni.
2021. jún. 27. 07:39
22/25 anonim válasza:
Nőket már én is hasonlítottam a szerencsejátékhoz, ilyen világot élünk ahol egy jó nő felér egy 5-ös lottó főnyereménnyel...
2021. jún. 27. 16:05
23/25 Hörpintős válasza:
ilyen világot élünk ahol egy jó nő felér egy 5-ös lottó főnyereménnyel...???
Vagy akár egy szörnyű csapással!
Te a valós világban élsz?
Minden este újabb jó nőd lehet...
Nem ez a kérdés.
Hanem az, hogy mennyiségi ember vagy-e vagy minőségi?
Amikor reggel kimászik az ágyból és megkérdezi tőled, hogy szereted-e a forró kávét akkor kiderül, hogy semmit se tud rólad.
Ellenben a valódi párod hozza reggeli, pihentető gyógyteát és meg is ízesíti mézzel, mert tudja, hogy pontosan mit is szeretsz.
Ez a különbség te begyújtögető.
2021. jún. 28. 19:41
24/25 anonim válasza:
Van akinek összejön a kapcsolat társkeresőn de szerintem a többségnek nen
2021. jún. 28. 19:53
25/25 anonim válasza:
Hát a többségnek tényleg nem, tegnap is facebookon bejelölt egy csaj ráírtam de pár üzenet után megbántam mert a csaj egy elég bunkó, beképzelt pcsa volt! Egyből tiltottam is le de előtte jól kiosztottam hogy veletek lányok így meg úgy nem lehet ismerkedni stb!
2021. jún. 29. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!