Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Társkeresőn érdemes ismerkedni?

Társkeresőn érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés
Mi a tapasztalat?
2021. jún. 25. 21:32
1 2 3
 11/25 anonim válasza:

10

Átlag, becsületes, jószívű férfiként találtam ott meg a párom. Igaz, rohadt nehéz volt, sokáig tartott.

2021. jún. 26. 11:36
 12/25 anonim válasza:
nem nagyon
2021. jún. 26. 14:59
 13/25 anonim válasza:
Férfiként nem tudom, hogy van e értelme. Ha nincs az emberben külsőre semmi különös, akkor választ szerinrem ne nagyon várjon..
2021. jún. 26. 15:25
 14/25 anonim válasza:
2 éve regisztráltam de a csajok nagy része is defektes, tehát ne szomorkodjon senki ha nem jön össze.
2021. jún. 26. 15:28
 15/25 Hörpintős válasza:

Csak az időd pocsákolása a társkereső.

A társkeresőkon sokan skalpvadászattal töltik az időt. A nők is sajnos!

Csak kalandok jönnek ott ösze maximum. Azoktól meg már nekem is herótom van. Egyszerűen nem akarok már egy újabb kipipált numera lenni nála a sorban, hogy azután a következő éjjelen forró váltásal másik pasi bújjon a helyemre az ágyában.

Mert az a férfi aki azt hiszi, hogy ő választ az nagyot téved ám!

A férfiakat választják és válogatják a nők. Mint ahogy a szexben is csak felhasználják a férfit. Sok nő csak kihasználni akarja a férfiakat, és bődületes nagy szarkavaró k**va.

A baj az, hogy épen ezek szokták megjátszani a szerény, jólnevelt nőt.

Nagyon könnyű náluk lépre menni, mert a multját ugye nem ismermed.

Ezért soha ne ismerkedj internetes társkeresőn!

A legjobb ismerősökön keresztül ismerkedni, mert egy jó barátod nem fog akarni kicseszni veled, és mire szólt neked, már részben le is ellenőrizte a nő multját. A jó barátok azok ilyenek.

2021. jún. 26. 23:12
 16/25 anonim válasza:

Én visszakérdeznék. Hol máshol lenne manapság érdemes ismerkedni?

Fesztiválokon, szórakozóhelyen? Talán, de esélyes, hogy csak valami egy éjszakás jön össze, ha egyáltalán bármi.

Buszon, villamoson, autóból kifütyülve? Ugyan...

Munkahelyen? Talán, ha olyan helyen dolgozol, ahol nem 5-en vagytok a cégben.

Baráti társaságban? Ezek általában elég belterjesek szoktak lenni.

Magyarul az egyetlen biztos módszer, hogy új embereket ismerj meg, a társkereső.

2021. jún. 26. 23:43
 17/25 anonim válasza:
16-os válaszoló! Amit leírtál abban van valami pedig élőben érdemes ismerkedni de felteszi az ember magában a kérdést amit te itt nyilvánosan leírtál hogy pontosan hol lehet ismerkedni? Buli, autóból kifütyülve, baráti társaságban stb? Társkeresőt írtad de ott ha nem tűnsz ki a tömegből meg az átlagból akkor ott sem lehet. Magyarán az átlagos férfi ott le van f.sva! Sajnálom hogy én legalábbis ennyire nem érdeklem a nőket és akivel találkoztam az is felültetett, biztos valami motoros 190cm vagy 200 cm magas 50-60 kg os fiú lett az új kiszemeltje, amúgy a csaj is szeretett motorozni! Szerintem manapság az ismerkedés nagyon nehéz a generáció miatt és a rossz stílus miatt. Válogatós korszakot élünk tele igényekkel!!
2021. jún. 27. 05:50
 18/25 anonim válasza:
Azt még megkérdezem hogy legtöbb ember próbálna csajokkal ismerkedni és nem megy neki mert ezzel nem csak én vagyok így de mégis facen sokat látom hogy ez a csaj ezzel meg azzal van kapcsolatban, felmerült bennem sokszor a kérdés ha ennyire nem tudnak kommunikálni hogy ha rájuk írok akkor nem írnak vissza akkor hogyan lehetnek együtt valakivel a társaik? Bár azok a fiúk is kinézetre a legtöbb anyuci, apuci 100%-osan elkényeztetett ecsetfejű kisfia volt 180 cm feletti 50-60 kg súllyal és legfeljebb ezért látszódtak izmosnak mert súlyfelesleg alig van rajtuk. Ezekre buknak sajnos a nők, egyik haverommal ki is beszéltük ezt hogy sajnos manapság már egy adott stílust meg divatot követni kell ha azt akarod hogy felfigyeljenek rád meg észrevegyenek, ilyen világot élünk ahol már valahogy ki kell nézned és férfiként már 180 cm-nél magasabbnak kell lenned, legtöbb lány is már 170-175 cm felett van én meg sajnos csak 170 cm vagyok. :(
2021. jún. 27. 05:55
 19/25 anonim válasza:

Én úgy látom, hogy aki alapból negatívan áll hozzá, hogy úgyse fog sikerülni, meg ő nem kell senkinek, az tök mindegy, hol ismerkedik, mert nem fog összejönni.

Szerencsére nem vagyok a pemzlifejű generáció tagja, 180 felett is vagyok, de rajtam is van egy kis felesleg, a fogaim is kuszák, csóró is vagyok. Lássuk be, nem vagyok egy Don Juan. Ennek ellenére 1-2 hónapon belül össze tudok hozni néhány randit társkeresőn, az már más kérdés, hogy ezekből lesz-e valami, vagy csak beszélgetünk, és aztán mindenki megy tovább a maga dolgára.

Öcsém meg pl. elég jóképű, jó állással, motorozik, ő hetente új csajt visz haza, ha épp Tinderezni van kedve.

Igen, nekünk átlagos férfiaknak meg kell küzdenünk a rendszeres semmibe vétellel, és az állandó elutasítással, míg a legrondább nőkre is naponta tucatjával mozdulnak rá.

De aki nem adja fel, és belefekteti az energiát, annak összejöhet.

16 voltam.

2021. jún. 27. 07:05
 20/25 anonim válasza:
Így van 19 válaszoló eddig én pozitívan is álltam hozzá de valahogy eddig nem akart összejönni és 6 év után már ilyen téren elég negatív az ember és én türelmes voltam eddig, mostanra már kicsit elfogyott, de köszi a tanácsot, próbálok pozitív lenni de így nehéz lesz!
2021. jún. 27. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!