Társkeresőn érdemes ismerkedni?
10
Átlag, becsületes, jószívű férfiként találtam ott meg a párom. Igaz, rohadt nehéz volt, sokáig tartott.
Csak az időd pocsákolása a társkereső.
A társkeresőkon sokan skalpvadászattal töltik az időt. A nők is sajnos!
Csak kalandok jönnek ott ösze maximum. Azoktól meg már nekem is herótom van. Egyszerűen nem akarok már egy újabb kipipált numera lenni nála a sorban, hogy azután a következő éjjelen forró váltásal másik pasi bújjon a helyemre az ágyában.
Mert az a férfi aki azt hiszi, hogy ő választ az nagyot téved ám!
A férfiakat választják és válogatják a nők. Mint ahogy a szexben is csak felhasználják a férfit. Sok nő csak kihasználni akarja a férfiakat, és bődületes nagy szarkavaró k**va.
A baj az, hogy épen ezek szokták megjátszani a szerény, jólnevelt nőt.
Nagyon könnyű náluk lépre menni, mert a multját ugye nem ismermed.
Ezért soha ne ismerkedj internetes társkeresőn!
A legjobb ismerősökön keresztül ismerkedni, mert egy jó barátod nem fog akarni kicseszni veled, és mire szólt neked, már részben le is ellenőrizte a nő multját. A jó barátok azok ilyenek.
Én visszakérdeznék. Hol máshol lenne manapság érdemes ismerkedni?
Fesztiválokon, szórakozóhelyen? Talán, de esélyes, hogy csak valami egy éjszakás jön össze, ha egyáltalán bármi.
Buszon, villamoson, autóból kifütyülve? Ugyan...
Munkahelyen? Talán, ha olyan helyen dolgozol, ahol nem 5-en vagytok a cégben.
Baráti társaságban? Ezek általában elég belterjesek szoktak lenni.
Magyarul az egyetlen biztos módszer, hogy új embereket ismerj meg, a társkereső.
Én úgy látom, hogy aki alapból negatívan áll hozzá, hogy úgyse fog sikerülni, meg ő nem kell senkinek, az tök mindegy, hol ismerkedik, mert nem fog összejönni.
Szerencsére nem vagyok a pemzlifejű generáció tagja, 180 felett is vagyok, de rajtam is van egy kis felesleg, a fogaim is kuszák, csóró is vagyok. Lássuk be, nem vagyok egy Don Juan. Ennek ellenére 1-2 hónapon belül össze tudok hozni néhány randit társkeresőn, az már más kérdés, hogy ezekből lesz-e valami, vagy csak beszélgetünk, és aztán mindenki megy tovább a maga dolgára.
Öcsém meg pl. elég jóképű, jó állással, motorozik, ő hetente új csajt visz haza, ha épp Tinderezni van kedve.
Igen, nekünk átlagos férfiaknak meg kell küzdenünk a rendszeres semmibe vétellel, és az állandó elutasítással, míg a legrondább nőkre is naponta tucatjával mozdulnak rá.
De aki nem adja fel, és belefekteti az energiát, annak összejöhet.
16 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!