Lányok! Mi az a bemutatkozó szöveg, ami alapján egyből balra húztok valakit?
Nem foglalkozom ilyen felületekkel, csak, és kizarolag személyesen ismetkedem. Szerintem mindenkinek ezt kellene tennie. Szoval en nem húzogatok (ballra) , de fel es le sem nagyon, mert másfajta mozgásrendszert végzek vízszintes síkban Hölgyekkel.😇
F
"Tinderezem!"
Az ilyeneket messziről elkerülöm.
Segítek egy kicsit a kérdés értelmezésében, mert látom, itt néhány embernek fejtörést okozott...
A kérdező arra volt kíváncsi, hogy a lányok milyen bemutatkozás alapján húznak balra valakit tinderen. Tehát, nem az érdekelte, hogy hol kéne ismerkednie...
Ez kb. olyan, mintha valaki megkérdezi, hogyan lehet egy kutyát jól tartani és valaki benyögi kommentbe, hogy vegyen macskát.
”lányok"
Első válaszoló: F.
🤦🏻♂️
- Aki azt írja hogy nem ír magáról semmit, mert akkor nem lesz miről beszélni személyesen. -> ha ennyire kevés a téma, akkor miről beszélnénk 5 perc után? :D
- Ha valaki részletezi hányszor csalódott, hány lány verte át, stb. -> mindenkinek vannak sebei, de ezzel indítani nem túl biztató
- Helyesírási hibák tömkelege, értelmetlen mondatszerkezet.
- "Semmi jónak nem vagyok az elrontója" -> ez azt jelenti csak szexet akar, de szívesen hitegeti a lányokat többel
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Kb 2 éve tindereztem, de egy hónap után töröltem.
A másik kedvencem mostanában: "Oltottak balra" de láttam már "Oltatlanok balra" kiírast is :D
Vagy: "Majd meglátom mi lesz". Egyszóval szexelünk aztán heló :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!