Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Introvertalt csajok/fiúk hol...

Introvertalt csajok/fiúk hol ismerkednek?

Figyelt kérdés
Hol szoktatok?
2021. jún. 24. 10:21
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
Neten próbáltam ismerkedni 18l
2021. jún. 24. 11:41
 12/36 anonim válasza:

Miért lenne gáz? Nincs recept, hogy kinek hol kéne tartania az életben és hogyan élje. Neked bárki beszól, hogy hogy edd a spagettit?

#nem a 7-es, csak egy random válaszoló

2021. jún. 24. 11:59
 13/36 anonim válasza:

Sehol

22/l

2021. jún. 24. 12:00
 14/36 anonim válasza:

7 - és vagyok: Miért lenne gáz 29 évesen a neten ismerkedni?🤔 Ez a 21. század! Szinte minden ismerősöm - legyen nő vagy férfi - interneten ismerte meg a párját, és sokan közülük már házasok, családot alapítottak!

Ma már az a ritkább, ha valaki nem interneten ismeri meg a párját!

Ez nem jelenti azt, hogy 29 évesen nincs életem, nem járok sehova, még ronda és szűz vagyok... Gondolom, te ezt a következtetést vonod le abból, ha valaki interneten ismerkedik... Sőt! Elégedett vagyok a külsőmmel! Járok bulizni, kirándulni, pubokba!

Csak ezen az oldalon nehéz ismerkedni, mert sokan annyira zárkózottak, hogy mire eljutsz a képcseréig, meghátrálnak, és eltűnnek.

Dehát ez van! Attól még szívesen levelezek barkivel!🙂 Szeretek ismerkedni!😀

2021. jún. 24. 12:07
 15/36 anonim válasza:

Interneten szoktam, bár mostanában elég ritkán. Gyakorlatilag november óta itthon vagyok, bár előtte sem én voltam a társaságok középpontja, így élőben a csajozás is igazából felejtős volt, az introvertált személyiségemnek köszönhetően.

Az a baj, hogy szerintem tökre menne a dolog, csak az első lépés nem akar nekem sehogy se összejönni, nem tudhatom, hogy kinek milyen dumával drukkoljak elő, vagy hogy mennyire jövök be külsőre (hozzáteszem, többen is mondták már, hogy elvileg nem vagyok egy ronda gyerek) azt meg kicsit cikinek érezném, hogyha bepróbálkoznék valahogy 10 csajnál, de egyik sem lenne vevő rám. Valszeg el is menne utána a kedvem tőle. Szóval hozzám mindenképp egy introvertált lány lenne való. Egy introvertált, hasonló személyiségű lányért viszont mindent megadnék.

20/F

2021. jún. 24. 12:17
 16/36 anonim válasza:

Utolsó ad önmagad.

Ahol duma kell azt megette a fene hosszútávon

2021. jún. 24. 12:37
 17/36 anonim válasza:
Ki hová valósi megye szinten?
2021. jún. 24. 13:15
 18/36 anonim válasza:

Sehol

20F Bp

2021. jún. 24. 14:15
 19/36 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy minden lány hozzászólót most privátban bombáznak...🙄🤣
2021. jún. 24. 15:19
 20/36 anonim válasza:
20-as, jól érzed. Rám eddig 4-en írtak.😂
2021. jún. 24. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!