Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hajdú-Bihar Megyéből lenne...

Hajdú-Bihar Megyéből lenne kedve valakinek társkeresés céljából ismerkedni egy 30+-os, káros szenvedélyektől mentesen élő, kissé introvertált személyiségű, konzervatív szemléletű, hagyományos értékrenddel rendelkező, heteroszexuális férfival?

Figyelt kérdés
Főként korombeli, egyedülálló, hozzám hasonlóan egészséges életmódot folytató nőkkel ismerkednék, lehetőleg megyén belül.

#társkeresés, párkapcsolat
2021. jún. 23. 17:53
 1/6 anonim válasza:
Nagyon eltűntek ezek a csajok. Szinte hihetetlen. Én is hasonló cipőben járok, de csupa frusztrált, bizalomhiányos, megbízhatatlan csajt látok, vagy beképzelt önimádót. Kihaltak a normális lányok. Vagy foglalt mind.
2021. júl. 5. 19:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, egyre kevesebb a normális értékrenddel, gondolkodással rendelkező ember, bár ez nem csak a nőkre hanem a férfiakra is igaz. Tovább nehezíti a társkeresést hogy 30 év felett az emberek többsége már elköteleződött, családos életet él.
2021. júl. 5. 20:09
 3/6 anonim válasza:
Azért nem lenne lehetetlen 25-35 ig szingli csajt talalni, hisz ha szamolunk kicsit egy kapcsolat az első 7 eveben kritikus. Tehat nem mindenki köteleződik el 20 évesen. Csakhat, nagyok az igenyeink. Azert nezzen is ki valahogy, meg lehessen vele beszélgetni.
2021. júl. 5. 20:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Nekem már a 25 éves lány ismerőseim között sem nagyon van olyan személy aki egyedülálló lenne. Legtöbben élettársi kapcsolatban vagy komoly párkapcsolatban élnek már ebben a korban is, de sokan huszonéves korukban már a házasságon is túl vannak. De lehet csak az én ismerősi körömben jellemző ez.

Elvárásokkal kapcsolatosan nekem különösen nincsenek magas elvárásaim valamint semmivel sem várok el többet másoktól mint magamtól, sőt inkább kevesebbet várok el minden tekintetben másoktól mint önmagamtól.

2021. júl. 5. 20:43
 5/6 anonim válasza:

Mi rokon lelkek vagyunk. Én is pont így látom ahogy te!

Sok sikert akkor mindkettőnknek!

2021. júl. 5. 20:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Viszont Neked is!

2021. júl. 5. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!