Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha egy pasi 1 hétig nem...

Ha egy pasi 1 hétig nem keres,nem ír rám ,nem érdeklem? Egy hete beszélgettem vele,azóta semmi....

Figyelt kérdés
2021. jún. 22. 19:54
 1/8 anonim válasza:

Ez pont én vagyok. Most nehéz időszakom van, ezért nem írok annak, aki tetszik nekem. Nem érzem úgy, hogy jobb lenne neki tőlem, ezért most hagyom sajnos.

Írj rá te, aztán kiderül. Kérlek, tényleg írj rá. Nekem is jól esne, ha rámírna az, aki tetszik. Ha meg nem, akkor hagyd a fenébe, és lesz jobb ;)

20F

2021. jún. 22. 20:13
 2/8 anonim válasza:
Felejtsd el, nem érdekled 🤷‍♂️
2021. jún. 22. 20:22
 3/8 A kérdező kommentje:

Nagyon várom mindennap,de sajnos nem jelentkezik...

Nincs merszem ráírni,ez az igazság...

Talán tényleg nem érdeklem...

2021. jún. 22. 20:22
 4/8 anonim válasza:
Lehet ő se mer rádírni. Írjál rá, aztán legfeljebb nem válaszol.
2021. jún. 22. 20:36
 5/8 anonim válasza:
Nektek mennyi időtök van elpazarolni..
2021. jún. 22. 21:19
 6/8 anonim válasza:
Én is beszélgettem egy sráccal. Nagyon szimpik vagyunk egymásnak. Mondta mindig, h miért-mennyi időre megy el. És ne képzeljem azt, h szó nélkül itthagy, mert fontos vagyok neki. Volt ez fél hónapja... Azóta se kép, se hang. Hagytam a francba.
2021. jún. 22. 22:27
 7/8 anonim válasza:

"nincs meszem ráírni"

látszik, hogy a nőknek nem kell csinálniuk semmit, hogy párt keressenek és semmit meg nem tesznek azért, hogy egy picit is érdeklődjenek a kiszemeltük iránt

2021. jún. 22. 22:44
 8/8 anonim válasza:
Ne várd mindig hogy ő írjon, mert egy idő után az fog lejönni hogy nem érdekled. Ha nem keresed nem tudom mit vársz.
2021. jún. 23. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!